Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekspresowiczka

w Naszej Klasie nowa opcja- od kiedy ona jest?

Polecane posty

Gość ekspresowiczka
czyzmy z moich znajomych kazdy odhaczył/? albo tak usilnie powstrzymują sie od wejscia:))) przypominam to ta załozyłam topik:D

No tak ,ale jak ktos sobie tego nie odchaczy to mnie będzie widzial jak wchodze na profil?

Gość a umnie
juz widze:P pogieło ich, po co ktoś ma widziec ze oglądałam jego profil bezsens ;/

Gość miłośnik pieprzenia o niczym
nk przejęła zagraniczna firma (całkiem niedawno), ale te zmiany mnie zaczynają wkur. JUż prawie nie ma w ty prywatności:O

Gość oBoze..
Onk3 podaj imie i nazwisko to ja wejde na twoj profil to sobie zobaczysz czy inni tez :D :D :D :D

Gość ekspresowiczka
no własnie ja tez narazie nie bede łazic.chce sie upewnic czy łażą znajomi czy obcy tez. Gdby nie ta klasa nie wiedziałabym komu sie urodziło, jak ich dziecimają na mimię,jak oni mają na nazwisko,gdzie wyemigrowali,jakie suknie slubne mieli:))jakie szkoły pokończyli,jak teraz wyglądają. Fajnie tak wiedziec duzo nawet o tych których zna sie z widzenia.

Gość a umnie
do kasi -----> Nie pokazuj innym, że oglądałem ich profil (jednocześnie nie będziesz widzieć kto oglądał Twój profil) tak tam jest napisane

hhehe no tak podam na kafeterii no chociaz narazi kafeteria anonima jest choc tez pewnei nie do końca

Gość ekspresowiczka
własnie chodzcie sobie wejdziemy na nasze profile? ja podam swój: michael jackson

Gość ekspresowiczka
jak dałas ptaszka to wtedy nie będą wchodzic.

mam nadzieje ze jak odchaczylam to nie widać czy wchodzilam na jakis profil przed wyłaczeniem.ło matko masakra

Gość a taka jedna
a jeśli wchodziłam na czyjś profil, a zaraz potem odhaczyłam opcję to czy będdzo tamta osoba widziała ze byłam na jej profilu? masakra :/

no własnie tez sie zastanaiam bo wchodiząłm dzis na jedne profil ale nie chciałabym aby ta osoba wiedziała że ją oglądałam

Gość co za dDebiLe
usuwam sie z tego gów**!!!!! to juz przegięcie z ta opcją:o:o co z tego że ja wyłącze tą opcje jak inni nie zrobią tego i bedą widziec ze ich oglądam:o:o :( idioci

Gość a taka jedna
kasa111 dobrze wiedziećże nie tylko ja mam ten problem :)

Gość oBoze..
napiszcie do nich jak ja!! Ja do nich napisalam,,, moze jak duzo zgloszen dostana to przestana im glupie pomysly przychodzic do glowy!!! Na samym dole strony glownej jest kontakt.

dalam ptaszka i jescze wyłaczylam opcje ze mnie ktos widzi jak jestem zalogowana,bo to tez bezsensu.

Gość ekspresowiczka
Jezeli jest dany"ptaszek" w tej opcji- nikt nie widzi cie i ty nie widzisz jezeli "nie ma ptaszka"-kazdy cie widzi i ty widzisz kazdego kto łaził. Jezli nie było ptaszka i weszłas to ktos o tym sie dowie mimo iz po tym zaraz "zlikwidujesz ptaszka". Ja narazie nie mam ptaszka, ale tez przymierzam sie"by dac ptaszka".

Gość obserwuję...
no włąsnie ciekawe czy będzie widać, że się łaziło przed wyłączeniem tej opcji :] tego bym nie chciała :P

Gość inusiaaaa
ale bzdura, po co oni to zrobili ;/ a juz widze,ze moja mamuska ,moj koelga odwiedzili moj profil i 3 jakies nienzjaome osobny od rana..kurde fajnie widziec kto cie odwiedzial,ale juz nie fajnie jak ktos widzi...;p

Gość ekspresowiczka
czyli nieznajomi tez wchodzą? a moze to ktos z klatki obok patrzy na ciebie? ja tez zaglądam zawsze po ludziach z widzenia znanych. Dzis nie wchodzę tylko poobserwuję kto bedzie wchodził.

Gość inusiaaaa
nie to sa osoby z miast obok mnie, nie znam ich na pewno. ale ja czasem tez laze po nieznajomych calkiem pforilach ;p

Gość ekspresowiczka
ja zablokowałam kilka osób których nie lubię i pewnie które tez mnie nie lubią. A co -poco mają widziec moje zdjęcia ,szkoły,....i wyobrazcie sobie wchodze na profil tego wroga i widzę ze tez mnie zablokował. Czyli on mnie odszukał chciał wejsc i napotkał opór:D i automatycznie tez mnie zablokował. Weszłam i widziałam to ahhaahah i niegdy nie zobaczy ona mnie i ja jej. Inni których zablokowałam jeszcze nie weszli na mnie i nie wiedzą o tym:D

pisze ze funkcja jest od 7 47 ale ulga...ale póki co mozna poobserwować kto nas ogląda i samemu sie trochę opanować ;D nie każdy jest na kafeterii hihi

Gość inusiaaaa
eeeee ja lubie ogladac moich wrogow zdjecia, co tam u nich....;p