Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekspresowiczka

w Naszej Klasie nowa opcja- od kiedy ona jest?

Polecane posty

Gość ekspresowiczka
dziewczyny wZEtce leci Kim WIlde teraz You came.fajna piosenka ale jej głos jakis dziewczęcy jak na starą babke.

Gość ekspresowiczka
ja latam po wrogach którzy mnie nie zablokowali. Widzisz musze ich zablokowac bo naprawde nie chce by wróg zbyt duzo widział i wiedział, nawet kosztem tego ze sie o nim tez nic nie dowiem.

Gość ekspresowiczka
7-47 to jakas data czy co?

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
dobrze,że tu dziś zajrzałam, bo nie wiedziałabym że na naszej klasie takie szaleństwo :D

Gość O dzejzus
a ja wczoraj ogladalam bylego i jego obecna :/

Gość inusiaaaa
a ja dzis tez poobserwuje nie bede lazic,tylko poczekam i zoabcze kto tak bardzo chce mnie ogladac:d

Gość obserwuję...
o 7:47 dali taki komunikat, ale opcja działa trochę dłużej. Bo byłam chwile po 7 na NK i już miałam tę opcję :/

Gość ekspresowiczka
nie masz wroga?a nie masz ze szkoły jakiejs znajomej która ciebie szykanowała,uderzyła, wyzywała czy cos przykrego ci zrobiła? a moze masz np jakiegos ex z którym sie pokłóciłas i jego rodzina juz nie mówi ci dzień dobry? a moze masz jaką znajomą która ciagle wypytuje sie ciebie czy masz wreszcie dziecko a ty nadal nie masz i nie chcesz sie ujawniac jeszcze? a moze masz inną nielubianą osobę?

Gość inusiaaaa
o dzejzus nie przejmuj sie ja na naszej klasie to wszystkich po kolei ogladam jak mi sie nudzi - bylych,obecnych,przejsciowych i ich laski hahaha ale to jest od dzis dopiero

Gość ekspresowiczka
Stryjek ale ja nie jestem kurwą jestem zakonnicą. Bo tak napisałes i sie pultasz.

Gość oBoze..
tak patrze na nasze posty... i moge stwierdzic ze baby sa jednak wredne i wcipskie ! :) lol:D

Gość ekspresowiczka
królowa elfów nie podskakuj bo gdyy nie ja nie wiedziałabys o tej opcji. Pozatym jaja sobie ze strykka robie bo pisze jakos dziwnie. Ja to odwiedzam ludzi z bloku, znajomych ze szkół ich znajomych...

Gość inusiaaaa
oj to strach cokolwiek ogladac w ogole na tej nk!

jak bede wlazic to bede opcje wyłaczac ,no tak ale jak ktos nie wyłączy to mnie bedzie widziec jak nawet ja opcje wyłącze??

Gość niezla
a mnie to nie obchodzi ze ktos widzi czy wchodze na jego profil, po to jest nasza kl. i po to jest taka opcja, wszyscy to robia, czego sie wstydzic? mam to gdzies

Gość niezla
chodzi o to ze ty widzisz jak ktos oglada twoj profil i ze ty inni widza jak wchodzisz na ich profile, jak to zablokujesz to dziala w dwie strony

Gość oBoze..
ty srajek pewnie tez tak owy masz :D :D 🖐️

Gość no to mam pecha jak nic
dzisiaj zdążyłam wejść na kilka profili wrogów :( Nie wiedziałam ze jest taka opcja :O MASAKRA !

Gość inusiaaaa
hehehe nie przejmuj sie oni na pewno tez setki razy ogladali twoj profil !!!!!! wszyscy ktorych znam tak robia;p

Gość ekspresowiczka
no własnie jak ja wejde do wroga i będę miała wyłączoną opcje to on nie zobaczy mnie ani ja jego.Tylko zelei on ma tę opcję włączoną?powinien widziec

Gość oBoze..
zal mi siebie srajek... mocny to ty pewnie tylko w gebie jestes!!! Idz ty sie wypaluj!!!!

Gość tralalala123
a gdzie to się sprawdza kto ogladal mój profil?

aha! no to juz rozumiem.ej nie tylko ty masz taki problem ,ja tez wlazilam tam gdzie nie potrzeba,az mnie zimny pot oblał jak zobaczylam tą nowa opcje.

Gość oBoze..
no tak.. jestes zajebisty i skromny... sorry respect dla downow!! nie mozna ich odrzucac...

Gość lupita
a powiedzcie mi, czy skoro opcja jest od dzis, to czy jesli mam ja nieodhaczona, to czy widac ze wczoraj bylam u kogos na profilu? tam sa pokazywani ostatnio odwiedzajacy goscie, ale jesli to ja bylam wczoraj osoba ostatnio odwiedzajaca? czy mnie widac?

Ja wyłączyłam tę opcje ale ona mi cały czas działa, sprawdzałam:/ Weszłam na profil mojej siostry a potem, się wylogowałam i zalogowałam na nią (bo mam jej hasło i login) i w tej nowej rubryce było moje zdjęcie, że jej profil ostatnio odwiedzałam.