Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość El Mariachi

Kobieta w pracy

Polecane posty

Gość El Mariachi
Swoją drogą, jakbym był właścicielem jakiejś firmy, to miałbym spore obawy przed zatrudnianiem młodych kobiet :o Przuczy się taką do zawodu, wprowadzo do kultury organizacyjnej firmy, a tu klops, ciąża, zwolnienie i chuuj z pracownika :o

tiaaa...młodych kobiet nie, bo pozachodza w ciążę, starszych kobiet nie, bo za stare... wiecie co, może wymyslcie znowu jakąś wojnę, to sie wam przypomni, że pracująca kobieta to nie takie zło wcielone :P:P:P

Gość El Mariachi
No ale postaw się na miejscu właściciela takiej firmy. On szuka pracownika, a nie matki :o Nie żebym ja tak myślał, tylko jest to istotny element przy podejmowaniu decyzji o zatrudnieniu :o

Takie gówniary doprowadzają mnie do szału....... Szkoda ze szef nie słyszy naszych rozmów na przerwie,kiedy te gówniary mówią\'\'\'eeee ja to jeszcze popracuje z msc i zwolniesie niech te ...uje nie myslą ze tu bede siedzieć\'\' A ja?lubie tam pracować staram sie wszystko pogodzić,i co ?dziś piątek a 2 pracownice mają wolne bo jest słoneczko i pojechały sie opalać:O Szef musi wszystkich traktować tak samo...jak sie kiedyś zdenerwuje to im nagadam

Gość Psedłonim
A kto Ci broni, Samico, zostać szefem, czy właścicielem firmy? Zgodziłaś się na funkcje niewolnika, to miej pretensje do samej siebie.

"ja mam spore wymagania płacowe, tzn normalne ok 1500 netto minimum" to są spore wymagania? :D:D:D zajmujesz sie skręcaniem długopisów?

Gość El Mariachi
Ale mają wolne bo sa na urlopie, czy jak? Tobie urlopu nie chcą dać?

Gość Psedłonim
Jako człowiek nowoczesny i skłonny ku dalszym praktykom modernizującym społeczeństwo i cywilizację, Kirene, stawiam słuszny postulat, aby w przyszłą wojnę prowadziły kobiety, a mężczyźni pozostali przy swoich maszynach. Jestem zdania, że kobiety potrafią wojować równie dobrze, niż mężczyźni, a kto wie, czy aby, jak w przypadku szeregu innych dziedzin, nie lepiej od facetów!

Dzis miałam jechać w góry na wesele,ale powiedział ze mi nie da wolnego bo jestem potrzebna...dziś zaiwaniam potrójnie,jestem zła boli mnie głowa.Musze oczywiście usmiechać sie do klientów jakby nigdy nic. \'\'przecież jutro jest wesele zdązy pani\'\' No kretyn kużwa w sukience mam w autobusie sie jutro tłuc Zemszcze sie na nim ---poczekam Raz mojemu szefowi powiedziałam po pogadance którą wygłosił-- ze kobiety są tylko do rodzenia dzieci i gotowania itd \'\'skoro Pan nas tak spostrzega to czemu sie Pan dziwi ze moje dziecko choruje mam miesiączke,czy jestem sfrustrowana z powodu nieudanego seksu.\'\'albo jestem pracownicą w garsonce od której sie wymaga wyników w pracy,albo babskiem z kłopotami.. Psełdonim tak dla przypomnienia--Słyszałeś coś o konsekwencji, czyli zgodności słów z czynami?miałeś mnie nie drażnić...

Gość Psedłonim
No właśnie, my tutaj świetnie widzimy, Samico, jak Ty "zaiwaniasz potrójnie". Ciekawe, jak wygląda Twoja praca, kiedy wszyscy są w pracy. Wtedy to dopiero zaiwaniasz. :-)

Gość El Mariachi
>> dziś zaiwaniam potrójnie, Na kafeterii, rozumiem 😴 >>Zemszcze sie na nim ---poczekam Tak jest :D Podczas następnego OZP nie połykaj tylko wypluj :classic_cool:

Gość Psedłonim
Ja nigdy Ci nie obiecywałem, Samico, że przestanę Cię drażnić. :-)

Mam podzielność uwagi czego facetom brakuje. Czego oczekujesz ze przestane teraz pisać na forum? bo wątpisz w to ze zaiwaniam potrójnie? Hehehe nic nie bede udawadniać bo ja zawsze mam racje,nawet wtedy gdy jej nie mam.

Gość El Mariachi
>> Czego oczekujesz ze przestane teraz pisać na forum? bo wątpisz w to ze zaiwaniam potrójnie? Aaaa to ja już rozumiem, potrójnie zaiwaniasz na kafeterii jak nie ma koleżanek i one nie moga się udzielać? :)

Gość Psedłonim
O! A ja byłem przekonany, że dziecko jest rodzone dla jego samego... No cóż, ciemny człowiek, jak tabaka w rogu...

Gość El Mariachi
Nie wiem co ma podzielność uwagi do pracy. Można w tym samy czasie wykonywac pracę, obsługiwać klienta, skupiać się na tym i jednoczesnie pisać na forum? :o

Gość Psedłonim
Przypominam Ci, Samico, że szereg razy publicznie przyrzekałaś, że nie będziesz ze mną rozmawiać. Wczoraj, zdaje się, także to przyrzekałaś.

Gość El Mariachi
No i podstawiona pod ścianą ucieka :) Ale jak się nie ma nic ciekawego do powiedzenia na własną obronę, to nic innego nie zostaje :o

co do tej co ma SPORE wymagania płacowe rzedu 1500 zł :D:D to mnie ostatnio mąż kupił fatałaszki za taka kwotę ot tak po prostu, bo mi sie spodobały co do pisania na kafe podczas pracy, to zalezy to od tego, jaką ktoś ma pracę, czy jest koncepcyjna, czy odtwórcza itp

Gość Psedłonim
Do następnego razu, Samico. :-)

Gość Psedłonim
Wygląda na to, że nasza Złośnica ma szalenie koncepcyjną i twórczą pracę. :-)

Gość El Mariachi
>> mąż kupił fatałaszki za taka kwotę Uuuu no jak to tak, niby take mądre, niezależne, wyemancypowane, a nie potrafią zarobić odpowiednio dużo, zeby na ciuszki wystarczyło, tylko trzeba siedzieć na portfelu u swojego Pana i Władcy? :)

Gość ble ble ble panowie
spójrzcie prawdzie w oczy- ssiecie coole:classic_cool: Lubicie possać szefowi, a z kobieta tak łatwo nie idzie:) Trzeba być naprawdę ograniczonym, żeby opowiadac takie pierdoły. może pracujecie w montowni opakowań na pampersy, to tak wam się wydaje:O Jak dla kogoś 1 500zł to wygórowana pensja...:O Mnie się zawsze słuchają wszyscy, od czasów podstawówki, mam świetny zespół w pracy, z którym realizujemy coraz fajniejsze projekty, pensja nie jest zależna od płci, tylko od tego, co się potrafi, a ja nie chodzę na żadne zwolnienia, itd. Nawet nie mam zamiaru nigdy zachodzić w ciążę. Za to faceci zawsze użalają się nad sobą, zapalenie zatok czy angina to dla nich dramat:O Kiedy ja przychodzę do pracy, bo za kilka dni mamy prezentację nowej strategii, oni dzwonią, że są chorzy:O Szczerze mówiąc taka sytuacja z kobietą zdarzyła mi się tylko raz, ale koleżanka była poważnie chora, bo dostała zapalenia wyrostka i jeszcze tego samego dnia musiała być operowana.

Gość El Mariachi
>> El Mariachi, a skąd wqiesz, ile zarabiam i czy siedze w portfelu męża? No skoro on kupuje ci ciuchy, to o czym am to świadczyc? :) I nie obrażam cie, tylko pytam.

Hehehe przecież ta rozmowa nie ma sensu,mam wam mój grafik wkleić? Od 11 do 17 nawet czasu na jedzenie nie bede miała :O Ok ale do 11 poczytam sobie gazete skoro Wy macie racje. Faceci naprawde są dziwni:O

Gość Psedłonim
Ty, El Marchari... Coś nowego... Kobieta zaszła w wyrostek. No cóż, skoro się zadeklarowało publicznie o braku planów zajścia w ciążę, a chce się baba pobyczyć, to wymyśiliła sobie, że zajdzie w wyrostek. I, co najśmieszniejsze, wygląda na to, że jej uwierzyli.