Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to bedzie

czy to ciaza??

Polecane posty

Gość co to bedzie

trzy tygodnie temu kochalem sie z dziewczyna. ona uzywa regularnie tabletek anty wiec sie nie zabezpieczalem ale nie konczylem w niej... od kilku dni ona dziwnie sie czuje... ma dziwne smaki ciagle by mogla spac... CZY TO MOZLIWE ZE JEST W CIAZY??? ona mowi ze to moze od stresu tak ma ostatnio bo faktycznie miala duzo stresu ostatnio. okres ma miec dopiero za 2 dni ale strasznie sie boimy bo nie mozemy sobie pozwolic narazie na dziecko. doradzcie, pomozcie bo nie wiemy co myslec...

Gość sdcqerg
co tak rzadko sie kochacie ?;p

\"ona uzywa regularnie tabletek anty\" - skoro nie zapomniała żadnej i wszystkie wzieła o czasie to nie macie się czym martwić

Gość co to bedzie
meaaa ale skad te objawy dziwne?

to że ma dziwne smaki i że ciągle chce spać to nie muszą być objawy ciąży :D ja na początku ciąży nie miałam żadnych smaków i spać mi się nie chciało. było mi natomiast zimno i niedobrze

Gość co to bedzie
meaaa ale nigdy tak sie nie czula przed okresem

Gość co to bedzie
dzisiaj zrobi ale chcialbym poznac opinie kobiet czy to mozliwe

Gość poza tym
skoro kochacie się tak rzadko to szkoda zdrowia dziewczyny na branie taletek :-O przy takim sporadycznym seksie starczy prezerwatywa

jeżeli biorąc tabletki i nie kończąc w srodku zajdzie w ciążę to ja jestem matka teresa z kalkuty nie ma się czym przejmować

Gość co to bedzie
kochamy sie rzadko bo spotykamy sie rzadko. tabletki zawsze byly skuteczne. miala wtedy prawie te najbadziej plodne dni ale przeciez nie moglo sie nic zdarzyc. szansa jest tak niewielka ale meczy nas to od kilku dni

Gość co to bedzie
odnawiam

\"miala wtedy prawie te najbadziej plodne dni\" - człowieku jak bierze tabletki to nie ma płodnych dni. NIE MA. tabletki hamują owulację, więc nie ma dni płodnych i niepłodnych

Gość hgfhgd
o mamo!!!!!! chłopie!! daj spokój nie ma szans!!!!! w ciaze sie tak łatwo nie zachodzi tym bardziej przy tabletkach,poczytaj wiecej infprmacji i nie marudz!!

do co to będzie. Posłuchaj nie masz się czym martwić. Panikujecie i ty i ona. Przy tabletkach normalne są takie reakcje. To w końcu są hormony, a z nimi to różnie bywa. Na pewno dostanie okres, nie masz się czym martwić Odpusć sobie teraz testy jakiekolwiek. Jeżeli nie dostanie w planowanym czasie @ to wtedy zróbcie test. A teraz proszę mi nie panikować. Idźcie na spacer taka ładna pogoda, gwarantuję ci, ze nie ma sie czym denerwować. Ps. powiem ci na swoim przykładzie. Brałam przez długi okres pigułki. Wszystko było w porządku, aż w końcu przy którymś opakowaniu mój organizm sie zbuntował. Zaczęły mi puchnac i boleć piersi, bolał mnie brzuch i chciało mi się wymiotować. Na pierwszy rzut oka objawy typowe dla ciąży. Zrobiłam test bo też panikowałam. W sumie okazało sie bez sensu. W żadnej ciąży nie byłam. Poszłam na wszelki wypadek do ginekologa i okazało się, ze mój organizm ma dosyc tych tabletek:) Przepisał mi lekarz inne i wszystko jest w porządku. Także proszę mi natychmiast przestać panikować i wariować. Zobaczysz, wszystko bedzie dobrze:) Poczekajcie do @ jeżeli nie przyjdzie to wtedy napisz tu na forum i jakoś pomożemy ci ten problem rozwiązac. W temacie jestem zorientowana pod wieloma względami także możesz liczyć na mnie:) Naprawdę dużo mam za sobą:) trzymam kciuki!!

Gość fhd
jak brala regularnie to praktycznie nie ma mozliwosci zajscia w ciaze. ja biore tabletki ,chlopak konczy we mnie i kochamy sie o wielle czesciej. wyluzujcie.

ja też 7 lat brałam tabletki. kochaliśmy się często i z finałem w środku i jakoś w ciążę nie zaszłam. dodam, że płodna jeestem bo po odstawieniu tabletek w ciążę zaszłam. ale do autora nic nie dociera. woli się umartwiać, jego sprawa :D

Gość fhd
hehe dokladnie :) jak tabletki malo skuteczne wam sie wydaja to zakladaj i prezerwatywe ale jaki w tym sens to nie mam pojecia.

Gość co to bedzie
martwie sie bo bierze te tabletki od kilku lat a pierwszy raz cos takiego sie zdarzylo... czy to moze byc takze wynikiem duzego stresu jaki ostatnio przechodzila?

Gość co to bedzie
a moze to ten jeden przypadek na milion hmm...

Gość fhd
a moze jej tabletki przestaly odpowiadac bo bywa i tak,niech idzie do gina

Gość co to bedzie
fhd tylko teraz to juz bez znaczenia jesli zaszla

Gość niee martwic sie
kobiety chlopak ma problem bo wiele wskazuje na to ze moze byc w ciazy jego dziewczyna a wy go olewacie!!! pomozcie mu. wiecie jacy sa faceci :) ja osobiscie trzymam kciuki zeby wszystko bylo si ;) przy rzadkich kontaktach i z zabezpieczeniem to raczej niemozliwe. ale moze sie nie znam. sa przeciez objawy. niech sie wypowiedza madrzejsi ode mnie. pozdrawiam

zaczynam nabierać podejrzeń, że to prowokacja :o bo któż się lubi tak umartwiać jeśli wszyscy mu mówią, że ciąża niemożliwa...

Gość co to bedzie
to nie prowokacja!!! jezu czy tu zawsze wszyscy wszystkich podejrzewaja ??

Gość co to bedzie
meaa jesli niemozliwa to skad nagle te objawy? dziwne smaki i sennosc. skoro jestes taka pewna to podziel sie wiedza hmm

Gość co to bedzie
a moze ktos inny umie to jakos wyjasnic? bede wdzieczny bardzo

Gość poczytaj chlopie
poczytaj chlopie o schizie ciazowej, zadne objawy nie beda potwierdzeniem ciazy bo za ich wystepowanie odpowiedzialna jest psychika, u niektorych kobiet ze schiza ciazowa nie tylko wystepuja urojenia w postaci wymiotow ale takze odczuwaja naplyw mleka do gruczolow piersiowych, zanik miesiaczki, na usg uwidacznia sie powiekszona macica... bez zarodka wiec przestan meczyc glupimi pytaniami i jesli test nie wykazuje ciazy to jej kuzwa NIE MA

Gość Paulinuuusiaaa
Nie mogę tego czytać. "Wtedy miała najbardziej płodne dni" --- i co ona Ci to powiedziała?!!! To powiedz,żeby się douczyła i dopiero brała za tabletki.. No dziewczyny,jak można brac hormony i NIC nie wiedzieć? Parodia. I też zastanawiam się, po co zażywa tabletki, skoro uprawiacie seks nie często.

Gość lazura
przy tam sporadycznym seksie nie ma sensu aby brała tabletki. a tak poza tym skoro brała je systematycznie to nie ma sensu sie martwić