Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ile..

POCZTA POLSKA

Polecane posty

Gość no ile..

juz mam dosyc tej pojeb... poczty. ile idzie paczka priorytet???

też się zastanawiam do mnie paczka została nadana we wtorek jest piątek, a pierdolonej paczki nie ma, a zawartość jest prezentem urodzinowym

Gość no ile..
do mnie byla wysylana w poniedzialek prze poludniem.. i co???? bede czekac cale pierdolone wakacje az przyjdzie

Nic się nie przejmujcie - ja na paczkę priorytet czekałam ostatnio 2 tygodnie!!! A jak w ubiegłą środę wysłałam polecony priorytet to do tej pory nie dotarł do adresata. Po prostu podpalić tą pocztę i może jakaś nowa będzie co? Najlepiej to teraz wybierać kuriera. Drożej ale przynajmniej pewnie.

Gość HoHoh
nie korzystajcie z uslub poczty polskiej nigdy wiecej!!!! To jest dno totalne!! sama bansta oszustow i zlodzieji!!!!!!!!!!! Jedna paczka o wartosci 1000zl nie dotarla do mnie to oddali mi 80 zl czy 50 juz nie poamietam!! A druga dotarla ...ale w jakim stanie!!!!!!!!!!! Od tamtej pory nigdy juz nie skorzystalam z uslug poczty!!!! Wam tez radze - WARA od niej!!!!!!

Gość no ile..
ale sie wkopalam...

choćbym miała przepłacać za kuriera, to nastęnym razem w tak ważnej sprawie nie zaufam poczcie szlag by to trafił, popłacze sie zaraz to miał być prezent dla chłopaka 😭

Gość maika1
powinna dzisiaj dojsc, ale pocztowcy chamy jedne, wrzucaja awiza do skrzynki nie sprawdzajac nawet czy ktos jest w domu.

Gość HoHoh
oj... nastraszylam ale Was nie musi to samo spotkac... :) chociaz moich znajomych spotkaly tez podobne sytuacje :O ojjj ale ja umiem pocieszac.. moze dojdzie. :) nie traccie wiary !! :D 🌻

Gość no ile..
awizo moze byc to sie chociaz przeje na poczte, a tak to siedze bezczynnie i czekam...:(