Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalala2

pol roczne dziekco placze przez sen w nocy i spi niespokojnie

Polecane posty

Gość lalala2

czy u Waszych dzieci te cos takie wystepowalo/ jeszcze nie dostala zabkow wiec to mzoe one/? jak wstaje wszytko jest oki, jest pogodna, usmiechnieta

Mogą to być ząbki,jak również śnią sie maluchowi przeżycia jakie miał w ciągu dnia,a może po prostu jest duchota w pokoju?

u mojej córko tak właśnie się działo przy ząbkowaniu. Zanim wyszły dwie dolne jedynki, mała przez miesiąc płakała przez sen kilka-kilkanaście razy w ciągu jednej nocy :o nie budziła się przy tym, tylko głośno płakała i jęczała. Jak się przebiły jedynki dziecko znowu zaczęło spokojnie spać. Na dwa tygodnie przed przebiciem się górnej dwójki znowu tak płakała przez sen.

Mojemu synkowi już przebiły się dolne jedynki (ma pół roku i 9 dni), ale tuż przed tym przez kilka dni wieczorami przed zaśnięciem bardzo płakał, co normalnie mu się nie zdarza, bo jest bardzo pogodny. W dzień nic się nie działo oprócz niesamowitego ślinienia i gryzienia oprawki smoczka (gryzaki mu nie odpowiadały). Myślę, że to mogą być ząbki.

Gość lalala2
no lwasnie tak jest jak piszecie, Mała zasyoia grzecznie a pozniej w nocy placze , ale spi jeczy, a ja budze sie ciagle bo mysle ze wstala he no i w dzien wszytko do buzi bierze i slini sie okropnie , mierzylam jej temp nawet i miala normalna bede czekac cierpliwie na te zabki:)

lala________mój synek skonczył 3 miesiące i też śpi niespokajnie popłakuje, wzdycha, wierci się na ząbki zawcześnie więc niewiem czemu tak ma nie w każdom noc tak ma ale zdarza mu się dość często:(

Gość lalala2
no nie wiem juz... ja np dostalam zabki juz w 3 miesciacu wiec mzoe u Ciebie tez zabki? ale moze wlasnie przez te upaly...