Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ale nerwymam

nowa funkcja w n-k

Polecane posty

Go艣膰 ale nerwymam

bo偶e jestem za艂amana, ale bezczelne typy, nie wiedzia艂am 偶e na profilu odznacza si臋 osoba kt贸ra odwiedzi艂a profil.Wypisz臋 si臋 z naszej-klasy. Obejrza艂am profil terazniejszej dziewczyny mojego by艂ego oraz dw贸ch kole偶anek, z kt贸rymi bardzo si臋 nie lubi臋 i teraz ja u nich figuruj臋 偶e by艂am i ogl膮da艂am. Boooo偶偶偶eeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaki wstyd :-O Jestem za艂amana i p艂acz臋 :*(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kocham nasza klase
:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale nerwymam
teraz nie wyjd臋 z domu ze wstydu :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odznacz sobei ta funkcje..
i bedziesz miala spokoj:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaaaaaaaaaaaaaaa
ale to mo偶na odhaczy膰 podobno :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no glupieeeeeeeeee
w ustawieniach prywatno艣ci mozesz to zmienic:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale nerwymam
ju偶 odhaczy艂am ale na tamte co wcze艣niej to figuruj臋 i nie znikn臋, sprawdza艂am u swojej siostry - widniej臋 jak byk, 偶e by艂am u niej o 10 pomimo 偶e odhaczy艂am, 偶e ma mnie nie wida膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale nerwymam
p艂acz臋 teraz strasznie, jeszcze ogl膮da艂am syna swojej wychowawczyni ze szko艂y ,te偶 jestem u nigo jak byk - u艣miechni臋ta bo偶eeee jaki wstyd :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 idiociiiiiii
hahahha :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Weso艂a Kobietka
Jezu... jaki obciach???... kto艣 kto wkleja zdj臋cia... chce by膰 ogl膮dany... wielkie ale...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghjkl
wykasuj szybko konto jak nie zobaczyli to nie zobacza albo wykasuj foty i zmien imie i nazwisko :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamana nowa funkcja
Kurwa a ja dzisiaj weszlam z 10 razy na profil bylego z 10 razy na profil bylej mojego obecnego z kilka razy na konto kolegi w ktorym sie kiedys kochalas:( i z 2 razy na konto faceta dziewczyny ktora jest zazdrosna o mnie:( i na jej konto tez zalamalam sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trtr
nie przejmuj si臋, id臋 sprawdzi膰 i powstawia膰 si臋 do obcych os贸b nieraz ogl膮dam profile znajomych znajomych znajomych, ot, tak sobie masa b臋dzie takich adnotacji (id臋 zobaczy膰 jak to wygl膮da i np czy by艂a 偶ona mojego faceta i jego by艂a dziewczyna maj膮 mnie u siebie... i kto ogl膮da艂 mnie)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ozeszkurwa
a jak ktos wchodzi 10 razy na ten sam profil, to ta osoba widzi ile razy ktos wchodzil?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 d偶amalka
autorko nieprzejmuj sie az tak, dziewczyna bylego tez pewnie nie raz ogladala twoje fotki,wszyscy to robia!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale nerwymam
偶a艂uj臋, 偶e rano by艂am na n-k co mnie podkusi艂o 偶eby na to goowno wchodzi膰 lepiej by 艂o na zakupy pojecha膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powiedzcie mi
gdzie to wida膰, ze kto艣 ogl膮da艂 m贸j profil, bo ja dzi艣 by艂am na nk i nic takiego nie widzia艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale nerwymam
sprawdza艂am u swojej siory na profilu, jestem odnotowana o jakich godzinach j膮 ogl膮da艂am o偶esz c.h.u.j.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamana nowa funkcja
ale jak to sie sprawdza? ja tego nie widze!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ozeszkurwa
tak smiley, zalozyc inne konto. Ta opcja dziala niestety wybiorczo, u niektorych tak, u niektorych nie:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paczka-od-krowy
mnie to wkurwia przede wszystkim to, ze jak oni wprowadzaj膮 jakies zmiany w prywatnosci, to na dzien dobry, zanim sie cz艂owiek zorientuje, 偶e cos nowego jest - juz ma t臋 opcj臋 w艂膮czon膮 tak samo bylo , jak nagle wprowadzili ukrywanie szk贸艂, gadu gadu i innych - pozmieniali i tym, co w starej wersji mieli pozakrywane - nagle poujawniali kurwa mozna przecie偶 wszystkim ustawi膰 na dzie艅 dobry , 偶e sie zachowuje prywatnos膰, a jak ktos chce, to sobie odhaczy i bedzie widoczny

Udost臋pnij ten post