Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko TAK lub NIE

tylko TAK lub NIE

Polecane posty

Gość tylko TAK lub NIE

czy normalne jest,że Wasz partner bedąc w związku ponad 4 lata i nigdy(o niczym bynajmniej nie wiecie) nie przekręcał Was,pewnego razu na ognisku,zacząłby rozbawiać towarzystwo,a konkretnie 2 dziewczyny,w tym 1 znacie,tylko potańcywał,nie miział się z nimi,czy to mogłybyście to zaakceptować?????????

Gość tylko TAK lub NIE
tylko Tak lub Nie:)

Gość może morze
ale o co chodzi ?? :D

Gość tylko TAK lub NIE
może to zdanie jest zbyt długie,ale oczekuje tylko krótkiej odpowiedzi na zadane pytanie

NIE normalne...NIE zaakceptowała bym.....ja jestem nerwowa i bym je zlała....

Gość może morze
żeby odpowiedzieć na pytanie , trzeba je najpierw zrozumieć. Skoro ty nie rozumiesz tak oczywistych odpowiedzi to czego oczekujesz od innych??

Gość tylko TAK lub NIE
czy normalne jest zachowanie gdy Wasz chlopak,który jest z Tobą na ognisku,zabawiał 2 dziewczyny? zabawial w sense tylko takim,że tańczył z nimi,nic więcej. jedną z tych dziewczyn zna tylko od paru godzin.proszę tylko o odp. na pytanie czy to normalne?proszę piszcie tylko tak lub nie

i jak możecie nie wiedzieć o co chodzi.....?????prosto normalnie napisane jacyś tępi dziś jesteście. tylko tak albo nie zła jesteś co????

Gość tylko TAK lub NIE
ok,może tak.jestem taka zla na siebie,bo zrobiłam lekką aferę o to,że mój facet zaczął zabawiac towarzystwo,czytaj:zaczął ciągnąć do tańca 2 dziewczyny,tylko z nimi tańczył,nic więcej,a ja aferę zrobiłam,teraz myslę,że to była całkiem normalna sytuacja,przeciez nie będzie się bawił tylko ze mną,ale wtedy aferke zrobilam dlatego chciałam poznać Wasze zdanie na ten temat,czy jego zachowanie bylo normalne

Gość tylko TAK lub NIE
już teraz myślę,że jasno przedstawiłam sytuację,więc proszę o normalne wypowiedzi

pijawka to nie bylo do Ciebie ale nie wazne.....dziewczyna ktora pisze podpisala sie TYLKO TAK ALBO NIE wiec napisalam jej czy jest zla na ta sytuacje bo jakos tak jej pare wypowiedzi wydaja mi sie w nerwach pisane hehe

Gość tak normalne
tak. masz towarzyskiego faceta, ciesz sie :D

Gość szczesciara1
NIE

przez te 4 lata...pierwszy raz tak się zachował? dziwne.... ja osobiście nie mam nic przeciwko, jak mój facet jest duszą towarzystwa i tańczy ze wszystkimi, nawet sama go zachęcam, że porwał w tany moje koleżanki

Gość tylko TAK lub NIE
szczerze mówiąc czekałam,az mnie spieprzycie,że faceta trzymam na smyczy itp.,że nawet z dziewczynami nie może sobie potanczyć,liczylam na to nawet:) bo taką aferę zrobiłam o te tańce z innymi dwiema dziewczynami,że jestem sama na siebie wkurzona czy moglibyście mi pomóc i nie zwracając już najmniejszej uwagi na ten beznadziejny temat:tylko tak lub nie":) napisać,czy normalne było to jego zaproszenie do tanca 2 dziewczyn i tańczenie z nimi bez zadnego obściskiwania,dotykania,TYLKO O TO PROSZE

alez Ty masz problemy.... sama znasz odpowiedź na te pytania.... mnie tylko dziwi, że masz 4 lata jesteś z facetem i go nie znasz.... albo to normalne albo nie normalne.... nie wiem co to za gość...to nie ja chodzę z nim 4 lata! To pierwsz Wasza impreza czy jak????

Gość tylko TAK lub NIE
tak przez ponad 4 lata nigdy tak sie nie zachował, w sumie ja juz teraz odbieram to za normalne zachowanie,ja też tam tanczyłam z kolegami,tylko chodzi mi o ta jedną dziewczyne,którą znał od paru godzin,a już mu sie tanczyć zachciało,ze mna tez na tym ognisku tańczył

ja to jestem bardzo zazdrosna wiec bym dym wykrecila odrazu......no ale patrzac z punktu widzenia normalnej dziewczyny to przeciez jest z Toba nadal....te dziewczyny nic nie zmienily w waszym zwiazku...chyba

Gość tylko TAK lub NIE
nie nie jest to pierwsza impreza tylko,że chodzi mi o to,że ja dopiero po czasie,rozumiem swój bląd!

Gość tylko TAK lub NIE
nie wiem czy to zazdrość,ta dziewczyna była normalna,na pewno nic nadzwyczajnego,wkurzyłam się ze się bawi z koleżankami i tyle..na trzeźwo może bym dymu nie zrobiła,ale jak wypije to chyba zaczepna jestem, macie racje ,że to pierdoły,tylko,ze ja się tyle naczytałam o zdradach właśnie tu na kafeterii itp.że już chyba mi odbija!!! no ale LAURA też pisze że by sie wkurzyła,więc dlatego chciałam znac opinie innych dziewczyn

Gość mzimu mimo
tak lub nie :D (podaj szczegoly)

Gość wydaje mi się
że może dlatego,ze nigdy nie był towarzyski twój chlopak,troche Cię to zdziwilo,ale mysle,że to calkiem naturalne,tańczyć z inn.dziewczynami jak sie jest w grupie