Martaska88 0 Napisano Czerwiec 27, 2008 Czy to prawda,ze niektore tabletki,ktorych uzywamy na codzien powodują poroniania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
swinka peppa 0 Napisano Czerwiec 27, 2008 Prawda jest to ze w ogóle kobiety czesto traca ciaze. dzieje sie tak na samiutkim poczatku ciazy, wtedy kiedy zaczynamy rwawic podczas m-czki to juz po wszystkim. Tak mi powiedzial gin, nie wiem czy to akurat wina tabsów, ale w ogóle tak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja chyba tak mialam Napisano Czerwiec 27, 2008 miałam kiedys miesiaczke ktora trwala 8 dni, bylo to 8 bolesnych dni, i krwawilam non stop, a wyplywaly mi takie jakby skrzepy. czy mozliwe, ze wtedy poronilam? bo nigdy wczesniej czegos takiego nie mialam, zawsze moj okres trwa 5 dni, z czego krwawie tylko 3, a 2 pozostale to juz tylko takie "splywy" :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobiety mogą tak ronić Napisano Czerwiec 27, 2008 nawet i 15 razy w życiu zupełnie o tym nie widząc:( niestety taka jest prawda:O w ogóle 50% wszyskich ciąż kończy się poronieniem samoistnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja chyba tak mialam Napisano Czerwiec 27, 2008 czyli to w moim przypadku moglo byc poronienie? czy przebyte poronienie jest widoczne przy wizycie dla ginekologa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobiety mogą tak ronić Napisano Czerwiec 27, 2008 jeśli poroniłaś samoistnie i macica oczyściła się sama to tego nie zobaczy ginekolog już po fakcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość te skrzepy Napisano Czerwiec 27, 2008 to każda prakrycznie ma, to złuszczająca się błona tzw. endometrium w macicy. Ja mam co miesiąc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja chyba tak mialam Napisano Czerwiec 27, 2008 ja skrzepow nigdy nie mialam dlatego mnie to zaniepokoilo. to byly ciemnokrwiste skrzepy i krwawilam przez 8 dni, poza tym 8 dni bolalo jak zawsze 1-go dnia. to bylo bardzo dziwne i nietypowe jak na mnie, dlatego mysle, ze wtedy poronilam :( ale jak bylam u gina to nic mu o tym nie wspomnialam i on tez nic nie mowil o poronieniu. dodam jeszcze, ze po tym fakcie mialam bardzo nieregularny okres, trwal zazwyczaj 3 dni i powtarzal sie 2-3razy w m-cu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja chyba tak mialam Napisano Czerwiec 27, 2008 no a pozniej odstawilam tabletki, bo bralam jednoskladnikowa pigulke i teraz czekam na nastepny okres (czeste plamienia ustaly) i mam zamiar zaczac normalna dwuskladnikowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martaska88 0 Napisano Czerwiec 27, 2008 a czy są ogólnie jakieś tabletki zabronione podczas ciazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach