Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balinoka33

rozjaśnianie włosów rumiankiem

Polecane posty

Gość balinoka33

chciałabym rozjaśnić włosy, słyszałam, ze można rumiankiem ale nie wiem jak... może ktoś podpowie będę wdzięczna piszę tutaj, bo gdzie indziej mało osób :)

jak jestes blondynką to rumianektroche pomóc, ale raczej nie ma wlasciwosci specjalnie rozjasniajacych. Ja plukalam i nie widzialam roznicy szczerze mowiac

Gość tak normalne
rób napar z rumianku i płucz w nim włosy, ale właściwie to zaden sposob, jesli ci sie rozjasnia, to gratulacje. musisz być naturalną jasną blondynką aby bylo widac efekty. no i musisz te wlosy plukac baaaardzo czesto ;)

rumianki dzialają tylko na jasne dziecięce wloski albo na naprawdeeee jasne włosy. Np timotey szampon "zlociste refleksy" z rumiankiem do jasnych wlosów. U mnie to wogóle nie podzialało.... na ciemniejsze wlosy ani rumianek ani cytryna ani broń Boze przemywanie wodą utlenioną bo wlasy robią się rude! Tylko farba i tyle... nawet nie rasz szampony koloryzujące sa za slabe :(

o cos mi zjadlo, mialo byc: to rumianek moze troche pomóc dziewczyny maja racje, rumianek tylko dla jasnych wlosów:)

Gość balinoka33
mam dość ciemne włosy, chodzi mi bardziej o połysk, mogą być rudawe ale czy po rumianku będą?

Nie ma szans aby ci pojaśniały od rumianku, ani nie będą rudawe, ani nie będziesz miała nawet delikatnych jasnych refleksów. Na ciemne włosy tylko fryzjer pomoże ;) Albo eksperymenty w domu :P