Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sękata

PRZEKUPY!....

Polecane posty

hmmm narazie co, to chociaz poobgaduję:) czytalam wlasnie post do Eweliny1985 i uśmiałam sie do łez:) coż za nagonka:)

tak ta cisza jest baaardzo krępująca. :D madzianietka - ja tam ewelina 85 nawet lubie, ale nagonke pomaranczki zrobily niezla :D

Regularnie co jakiś czas pojawia się "kozioł ofiarny" ( a w zasadzie kozica :P) która ma swój temat. Tez miałam, sękata miała, myszka83 też...

Hejka ja tez chyba spedze wieczor w internecie. Narzeczony- alkoholik poszedl na wesele do kolegi :) No to juz sie nie czuje taka osamotniona, w ogole nie rozumiem po co wdalam sie w dyskusje z dziewczynami z topika skierowanego do mnie. Niewazne co bym nie powiedziala i tak byloby zle...

Ewelina co sie łaiesz , ja tez niedawno zostałam półmozgiem hahaha i to nie byle od kogo ale od dejzi :) ale potem życzyła mi piątek na egzminie:)

Gość sękata ty
odpocznij torche od tego slubowego forum bo jestes wszedzie, nie ma sie co tak podniecac tylko slubem, zobaczysz i tak cie w koncu zdradzi

a kto to tkai uprzejmy się pod pomarańczka udziela? skoro wiesz, że wszędzie jestem to znaczy, że sama musisz tam wchodzidzic a więc nie rozumiem logiki wstawiania takiego komentarza? :P

a poza tym za miesiąc mam slub i mam większe prawo tutaj posiadywać od conajmniej połowy z dziewczyn, które mają ślub za 2 lata albo w ogole go nie planuja tylko tu siedzą żeby wkurzac innych (nie będe wymieniać kto :P ) Poza tym ja nikomu nie szkodze, nikogo nie wyzywam więc nie rozumiem co ktos ma do mnie? Czepcie się innych, zupełnie nie na miejscu, osób!

sekata - a kiedy ty sie wybierasz do sharm el sheikh, jesli mozna spytac?:) (dowiedzialam sie z innego topiku), bo ja 20.08 do 03.09 :)