Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AGNIESZKA130982

POPROSTU SUKNIA

Polecane posty

Gość AGNIESZKA130982

sUKNIA EMMI MARIAGE KOLEKCJA 2007. jESTNA WYSOKA I SZCZUPLA DZIEWCZYNE. ROZMIAR 38 NA 175 CM MODEL JANESA mAM DO TEGO SPECJALNY KWIAT WE WLOSY, ORAZ TOREBKE COS W STYLU KOMUNIJNEJ NA DROBIAZGI , KTORA USZYLA MI MODYSTKA, ZEBYM MOGLA MIEC NIEZZBEDNE DROBIAZGI CALY CZAS PRZY SOBIE cHIALABYM 1000 ZL, ALE GOTOWA JESTEM NA SKLADANIE OFERT. bARDZO MI ZALEZY, BO NAPRAWDE NAS PRZYSLO JESLI CHODZI O KASE. POZDRAWIAM http://emmimariage.pl/index.php/main/pl/offer/2/20

Gość AGNIESZKA130982
TAK A CO W TYM ZLEGO?

Gość AGNIESZKA130982
PRZEPRASZAM BARDZO NIE DAM SIE WCIAGNAC W TAKIE DZIENNI PRZYGADUSZKI,, NIE PODOBA SIE TO NIE WYCHOODZE Z TEMATU I IDE DALEJ A NIE TAKIE PISANIE NIE NA TEMAT, JA SIE NIE OGLASZAM Z PYTANIEM CZY WAM SIE PODOBA, TYLKO ZE CHCE JA S[PREDAC. cZY JAK JESTES W SALONIE TO PODCHODZISZ DO SPRZEDAWCZYNI I MOWISZ BOZE JAK PANI MOZE SPRZEDAWAC TAKA BEZNADZIEJNA KIECKE? WIEC PROSZE DAJCIE NA LUZ

Gość qqqqqqqqqqqq
ale to nie jest twoje prywatne forum i kazdy ma prawo napisac co chce. i ja pisze ze ta sukienka jest beznadziejna i za darmo bym jej nie chciala. kojarzy mi sie z prostytutkami z czasów dzikiego zachodu

Gość piekna jest....
swietna sukienka...ogromnie mi sie podoba, na pewno wygladalas szalowo

Gość piekna jest....
mozesz wkleic zdjecie torebki i kwiatu?

ja tez uwazam,ze sukienka jest ladna,ale ja osobiscie bym jej nie zalozyla,B.by mnie zostawil w USC jakby mnie w niej zobaczyl.

Gość qwerty 123
a mi sie podoba!!!tylko ze na razie nie potrzebuje...

Gość ewentualnie do
Flamenco sie nada

Gość piekna jest....
a co Wam sie nie podoba w tej sukience? ze jest inna od tych co zwykle sie widzi na ktorych laski wygladaja jak bezy?

Gość AGNIESZKA130982
DLATEGO JAK MI SIE COS NIE PODOBA TO NIE OGLADAM I WYSMIEWAM AIUTORA, BO KAZDY MA PRAWO WKLEJAC ROZNE ZECZY, NP SUKIENKI DO SPRZEDANIA

Gość AGNIESZKA130982
CHCIALAM NAPISAC NIE WYSMIEWAM AUTORA

no wiesz... generalnie od wystawiania rzeczy na sprzedaż w internecie jest allegro a nie forum... no ale mniejsza z tym... myślisz że ktoś kupi Ci sukienkę ślubną bez przymiarki i na podstawie zdjęcia na modelce? wklej zdjęcie ze swojego ślubu to może prędzej... trzeba zobaczyć jak to wygląda na normalnej dziewczynie

Gość qwerty 123
te sukienki sa ladne i drogie, a was wiesniary na takie nie stac, a powiedz w jakim jest kolorze i czy pasowala by na 180cm???

Gość AGNIESZKA130982
OGLADALAM MNOSTWO SUKIEN I WIEKSZOSC TO SAN PATRIC I LA SPOSA, GDZIE MODELKI WYGLDAJA JAK MARYJE LUB MARIE MAGDALENY JESZCZE IM TYLKO CZEPKA BRAKUJE, ALE NIGDY NIIE PISALAM DZIEWCZYNIE CO SIE OGLASZALA ZE CHCE JA SPRZEDAC. sA GUSTA I GUSCIKI

Gość AGNIESZKA130982
ZJADLAM LITERE, TOBIE SIE TO NIGDY W ZYCIU NIE ZDAZYLO?

qwerty 123 Dobrze by było, jakbyś wiedziała że drogie nie znaczy ładne I nie każda chce robić z siebie pannę z saloonu w dniu swojego ślubu, bo na mnie akurat ta kiecka takie wrażenie sprawia A jak ty masz taką możliwość i pieniądze to kup nową, dlaczego chcesz używkę? :D

Gość AGNIESZKA130982
QWERTY 123 tAK BO JA MIALAM JESZCZE BUTY NA 6 CM OBCASIE I BYLY ZAKRYTE, ZRESZTA TA SUKIENKA MA ODPINANAY TREN NA ZAMEK, WIEC FAJNIE SIE W NIEJ TANCZY

Gość qwerty 123
Chinka, ja nie chce kupywac, ale mi sie podoba i chce wiedziec czy pasuje na wyzsza osobe, bo moze niedlugo bede potrzebowala kiecki i kupilabym w salonie, wiesz, wysokie osoby czasem maja problem z ciuchami

Gość AGNIESZKA130982
TO JEST TAKIE POWIEDZENIE:) A ZNACZY ZE KAZDEMU SIE PODOBA CO INNEGO

Gość AGNIESZKA130982
BRUNNETE IN THE BATH FAJNY OPIS PRZEPRASZAM ZE ZYJE:)

Gość qwerty 123
no moze i nie na miejscu,ale widzialam ze ludzie wystawiaja gorsze suknie i wszyscy sie zachwycaja,a ta sukienka jest ladna wg.mnie i autorka ma prawo zakladac co jej sie podoba, a tu odrazu ja wyzywaja