Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AGNIESZKA130982

POPROSTU SUKNIA

Polecane posty

Gość AGNIESZKA130982
DZIEKI ZA RADE, DALAM TYLKO JEDNO ZDJECIE BO JESTEM W PRACY I NIE MAM ICH W KOMPUTERZE. mUSZE TAK ZROBIC, BO JAK NA RAIE TO SIE BRONIE ZE MIALAM TAKA SUKIENKE A NIE INNA. BLE ZYGAC SIE CHCE

ta akurat mi sie podoba...bo te inne z krotkimi przodami sa okropne..tez mam suknie z emmi mariage...bynajmniej nie tak oklepane jak Pronovias i te inne

Gość sukienka oklepana
moze byc dla kogos, kto co pare dni jest na czyim weselu i widzi wciaz te same..ja na weselu jestem 2-3 razy w roku, wiec nawet gdyby sukienka byla oklepana na allegro czy kafeterii ja tego nie zauwaze..wiec nie chrzancie,ze Pronovias jest oklepany-suknie sa po prostu klasycznie piekne i dlatego maja tak duzo nabywcow. Ja tam wole "oklepana" ( zdaniem niektorych forumowiczek) ale piekna niz jakies badziewie ale niech sie nazywa "jedyna w swoim rodzaju" ps.nie dotyczy sukni autorki, tylko postu powyzej,suknia nie jest w moim stylu,ale mozna w niej pieknie wygladac:)

powiedzialam tylko ze oklepane bo kazdy je ma...a nie ze sa brzydkie...bo sa piekne i o tym wiem....nic nie powiedzialam ze sa brzydkie czy cos..kazdy ma inne zdanie...

Gość AGNIESZKA130982
NO ZGADZAM SIE Z TYMI WYPOWIEDZIAMI, ALE NIESTETY W NIEKTORYCH SUKNIACH SAN PATRIC CZY PRONOWIAS TO MODELKI WYGLADAJA JAK W EKSLUZYWNEJ SATYNOWEJ KOSZULI NOCNEJ