Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieoszpecona

kobiety czemu sie tak oszpecacie?

Polecane posty

Gość a ja sama
ale to widac golym okiem kto ma solar a kto ma letnia opalenizne

Gość majciochy w grochy
a ja sama .. nie kazdy moze opalac sie na sloncu niestety :(

Gość a ja sama
ja tez sie nie opalam na sloncu i w solarze..mam ladna cere , o wiele ladniejsza niz skwarki

Gość majciochy w grochy
kwestia gustu. ja sie sobie duzo bardziej podobam , gdy mam brazowe cialo , niz jak jestem biala jak snieg. powtarzam - brazowe , ja sie w solarium opalam na braz

Gość tatuaż będę mieć...już mam
ooo to masz więcej tatuaży...myślałam że tylko ten na ręce...pewnie świetnie wyglądają :)...jeśli byś mogła to wrzuć tu fotkę,chętnie obejrzę te dzieła :):) a ja sama---> opalenizna jest opalenizną...i nie ma róznicy czy to z solarium czy słonca...opalenizna to obrana skóry przd promieniami...czy na słońcu czy w solarium skóra broni się tak samo...tylko po solarium przeważnie kazdy jest bardziej brązowy bo nikomu nie chce sie lezec plackiem na plazy....ja ładniej wyglądam i lepiej sie czuje jak jestem opalona...a do skwarki to mi daleko..

Gość majciochy w grochy
ok , wrzuce , ale nie dzisiaj bo musze miec dostep do swojego komputera. moze jutro cos skoluje :)

Gość a ja sama
nie oplaenizna sie rozni..tak samo jak inaczej wyglad gorska czy nadmorska.....solarzystki od razu idzie poznac

ok :):)

Gość a ja sama
a plackiem nie rtzeba lezec wystarczy roszyc dupsko by sie opalic, szybciej chwyta

o matko ci chłopacy wyglądają jakby się bejcą wysmarowali :O:O:O mi to jest obojętne jaką mam opaleniznę...ważne żeby być ładnie brązowym....(nie zjaranym ani pomarańczowym)

Gość majciochy w grochy
a ja sama .. gdy ktos prawie caly dzien spedza w pracy lub w szkole raczej nie ma kiedy ruszyc dupska by sie opaslic

Gość a ja sama
od tego jest weekend tak troudno pomyslec?

Gość majciochy w grochy
moze tobie trudno myslec , nie kazdy ma czas by po calym tygodniu pracy lub nauki ( w najgoprszym przypadku pracy i nauki) wywalac dupe na basenie lub nad jeziorem. sa jeszcze inne obowiazki doroslego zycia !!!

Gość glistha69
haha a po mnie nie widać nawet solary:D :/ Jedyne co mi wyjdzie to trochę piegów na twarzy i robię się bardziej brzoskwiniowa:D Ot, po prostu wyglądam zdrowiej:) Co do tatuaży i innych to uważam ze o gustach sie nie dyskutuje. Ja kocham swego motylka na łopatce, a jak się komuś nie podoba to albo niech nie patrzy, albo niech se wsadzi nos do dupy. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość a ja sama
przynajmniej pare kobiet o ladnej cerze zostanie na tym swiecie a Wam pomarszczone babki zycze duzo liftingow hihihih zgadzam sie ze opalenizna tez ladnie wyglada ale nie zawsze bo wszystkie wlosy sie odznaczaja wtedy. Robia sie jasne , bardzo jasne i wszystkie je widac blehhhhh. Blada cera wyglada bardzo zdrowo czego i wam zycze choc to malo prawdopodobne:)

a ja sama----> blada wygląda zdrowo? :o...to ty chyba ślepa jesteś :D...włoski się rozjaśniają i ich właśnie nie widać...a na tej twojej bladej skórze będzie widać wszystkie ciemne włoski...i nie wiem czemu coraz bardziej się denerwujesz...można to odczytać jako zazdrość że ty latem wyglądasz jakbyś z młyna wyszła a my wyglądamy świeżo,zdrowo,jakbyśmy wrócily z wakacji :P...a co do zmarszczek-moje kolezanki nie chodzą na solarium a wyglądają starzej odemnie...a jak będę wyglądac za 30 lat to mnie nie obchodzi...bo nawet nie wiem czy dożyję....teraz jestem młoda i chcę ładnie wyglądać...a jak będę stara to i tak nikt nie będzie na mnie zwaracał uwagi więc jedna zmarszczka w tą czy w tą nie zrobi mi różnicy...

Gość crazy nut26
fajne tatuaże są fajne :P:)

Gość facet co lubi ...
Tatuaże nie są fajne bo to tylko głupia moda a wiele osób nie myśli tylko jak małpki na zasadzie "Gośka ma różę koło pipy to ja zrobię sobie ornament nad tyłkiem a co..."

Gość kunegundaaaaaaa
he!! ja mam mialam w sumie w wardze brwi i w jezyku z wargi i z brwi wyciagnelam bo jestem w ciazy i nie wypada przyszlej mamusi zostal mi tylko w jezyku i dobrze sie z nimi czulam :P

hehe no akurat ja nie poszłam ''za modą''....zawsze chciałam mieć tatuaż...od zawsze miałam upatrzony wzór i miejsce....więc nie masz racji :P

Gość kunegundaaaaaaa
☻/ /▌ / l

co tam nie wypada...nie patrz na ludzi tylko ''wsadzaj'' kolczyki ;)

Gość asiasiasia
zależy co i kto sobie tatuuje. jak wiejskie dziołchy maja tribale nad dupą to dajcie spokoj... ale jesli ktos robi jakis taki co ma dla niego znaczenie np zdjęcie kogos bliskiego kto np umarł albo i niekoniecznie to zupełnie inna sprawa !!

Gość facet co lubi ...
Ja nikomu nic nie bronię ale np coś takiego : http://st.blog.cz/f/filip-delonge.blog.cz/obrazky/951362.jpg nie jest seksowne ,przynajmniej dla mnie . Wiele tatuaży i innych ozdób zwyczajnie oszpeca . Często też widać dziewczynę np przesadnie wychudzoną albo z ogromną nadwagą i jeszcze ma pełno kolczyków i... no wiadomo jak wygląda.

no te tunele w uszch tez mi sie nie podobają....ale jak ktos tu napisał ''fajny tatuaż jest fajny'' :P...moim zdaniem oczywiście ;)

Gość facet co lubi ...
A jeśli chodzi o rodzaj tatuażu to tribal nad dupą to to samo co Chiński znak na ramieniu ;) , w więzieniu to chociaż mieli te tatuaże sensowne tzn coś oznaczały np 10 lat pudła.

Gość male wreden czupiradlo
ale tam dziewczyna napisala , ze to znaczylo ze tyylko bog moze ja sadzic czy cos, te jej chinskie znaki . zreszta kazdy ,ma inny gust i inne potrzeby , jednym podobaja sie tribale , innym nie , ale to nie znaczy , ze jest sie wiesniakiem jesli ma sie tatuaz , ktory akurat nie podoba sie wam.

tylko taki tribal lub chiński znaczek może mieć dla kogoś jakieś znaczenie...to nie koniecznie musi byc tylko ozdoba...

Gość male wreden czupiradlo
i wlasnie. moj chlopak wytatuowal sobie pajaka a ich nienawidzi, tzn boi sie ich.. dla niego to ma znaczenie.