Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieoszpecona

kobiety czemu sie tak oszpecacie?

Polecane posty

Gość wy też śmierdzicie rybą
A ja np mam dobrą pamięć i nie muszę robić sobie np tatuażu z podobizną dziewczyny . Jak pisałem nikomu nic nie bronię ale tatuaż to nic wyjątkowego i żaden sposób wyróżnienie się . Zamiast barwić skórę wolałbym za te pieniądze zrobić coś innego przyjemniejszego i bardziej zapadającego w pamięć.

Gość male wreden czupiradlo
ale sa ludzie dla ktorych tatyuaz jest czym wyjatkowym , dla ktorych tatuaze sa pasja i najpiekniejsza rzecza na swiecie. ty wolisz wydac pieniadze np na podroz albo auto a oni na tatuaze. nie kazdy jest taki jak ty

Gość tatuaż będę mieć...już mam
ale ja nie zrobiłam mojego zeby się wyrózniac...absolutnie.....mój ma dla mnie znaczenie nie jest tylko ozdobą.....

Gość mnie tam wisi czy ktos ma
tatuaz, kolczyki itd - tyle,ze wiem, z kim mam do czynienia. To na moje oko ludzie, ktorzy chcac sie wyróznic ( chca - bo specjalnie sie nie wyrozniaja, przeciez jest kupa identycznie wytatuowanych dziewczyn - wchinskie znaki chocby czy inne smoki na tylku ) wybierają najlatwiejszy, najprostszy sposob - nie pracujac nad tym,zeby miec jakas fajna osobowosc, tylko malujac to i owo. Oczywisce sa wsrod facetow amatorzy takich dziewczyn - podobni charakterem. Mnie to nie lezy, zwlaszca,ze tatuaze nie sa dzielami sztuki, tylko robione od sztancy, przez rzemieslnikow - szkoda by mi bylo na to swojej skory.

małe wredne czupiradl---> no własnie twój chłopak ma pająka bo to ma dla niego znaczenie a ktos inny np.taki ''wy tez smierdzicie rybą'' pomysli : jaki dziwak na cholere mu ten pająk....no ale wiesz sa ludzie i ludziska....jak komus sie nie podoba mój tatuaz to niech na niego nie patrzy :p

Gość male wredne czupiradlo
tobie szkoda skory na tatuaze bo to tylko chec wyroznienia sie tak?? a ubieranie sie w 15 cm szpilki , rozowe mini , tlenienie sie na chama by tylko miec blond wlosy , emo i emoszki , gotycy i inni sie nie wyrozniaja ??? ludzie robia to co lubia.. i co ze wiele ludzi ma chinskie znaki i co , ze wielu ludzi ma smoki i tribale to ich zycie ich skora ich pasje.. moze ty chcesz sie wyrozniac szpanujac po miescie fajnym autem albo scigaczem ?? kazdy jest inny

mnie tam wisi czy ktos ma---> napisze jeszcze raz,ja nie mam po to zeby sie wyrózniac....zrobiłam go bo ma on dla mnie ukryte znaczenie...

ale to tak jest jak wypowiadaja sie ludzie którzy maja zielone pojecie o tatuazach....nie macie nawet pojecia co oznacza smok...to nie tylko obrazek...np.smok oznacza siłę,walkę...feniks ozdrodzenie,zaczynanie czegos od nowa....ale jak taki laik spojrzy to pomysli : kretyn ptaka sobie wytatuował....trochę poczytajcie a pózniej sie wypowiadajcie....praktycznie kazdy tatuaz ma znaczenie

według mnie kolczyki w nosie wyglądają brzydko, a tatuaże wyglądają fajnie tylko na harleyowcach.

Gość mnie tam wisi czy ktos ma
owszem -symbol walki - ale wole byc faktycznie walczaca, czynna, niz tylko pokazywac to przez tatuaz. Wysokie szpilki moge wlozyc , jesli jest odpowiednia sytuacjai one akurat pasuja, kiedy indziej chodzic boso. Jestem z natury wolnym czlowiekiem i nie lubie zaszlufladkowania. I jako plastyk lubie prawdziwe dziela sztuki, nie podroby, robione przez jakegos przyuczonego faceta na mojej wlasnej skorze.No ale jak powiedzialam, nie mam nic przeciw czyims tatuazom,tyle, ze akurat tak sie sklada, ze wsrod moich przyjaciol wytatuowanych nie ma, widac maja na ten temat podobne zdanie, co ja.

Gość arletaaaaaa
nie lubisz szuflatkoiwania a sam to robisz....

Gość do debili
zaczynaja mnie zenowac te tematy ktore ludzie zakladaja....nie podobaja mi sie tatuaze, ja jutro zaloze temat nie lubie flakow co wy na to....przeciez to kwestia indywidualna..moja mama twierdzi ze osoba z tatuazem wyglada jakby wyszla z wiezeinia....takie ma zdania ale do mojego tatuazu musiala sie przekonac zajelo jej to kilka lat ale w koncu.....w ogole stwierdzenia to ludzie ktorzy chca sie pokazac, wyroznic, posiadajacy malo ciekwa osobowosc to jak zwykle uogolnianie ktorym sie brzydze...tak jak twierdzenie wszystkie blondynki sa tepe....jakis kretyn to wymyslil a reszta debili to powtarza...fakt faktem jest mnostwo 18-stek ktore robia sobie motylka na plecach bo to fajnie wyglada ale dla ludzi ktorych ja poznalam tatuaz ma swoje znaczenie.... i co jest smieszne zwykle w jakis sposob odzwierciedlaja osobowosc danej osoby...i tak apropos znam kolesia, ma juz ponad 30 dychy, wytatuowany i charakter ma zaje...sty jak na kolesia wolalabym byc z nim niz z jakims wyzelowanym gogusiem ktory podjezdza fura wysiada w zajebis..tym sweterku i mysli ze kazda jest jego bo ma taka interesujaca osobowosc buhahahahahahah !!!!!!!!!!! mozna by tak po sobie jezdzic do konca zycia........1 podstawowa zasada nie szata zdobi czlowieka, I NIE OCENIAJMY KSIAZKI PO OKLADCE....

Gość zwykly szarak
AMEN

majciochy w grochy---> pamiętasz o fotce? :)