Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SexownaYa

Depilacja miejsc intymnych

Polecane posty

Gość SexownaYa

Witam was drogie Panie ;) Chciałam zapytac was , o skuteczna depilacje miejsc intymnych . Bardzo denerwuje mnie codzienne odrastanie wloskow ,po goleniu maszynka , a gdy uzylam kremu do depilacji mialam strasznie podrazniona skore :( Jest lato , coraz czesciej odslaniamy odslaniamy okolice bikini , i czeste golenie jest naprawde meczace :( Macie jakies sposoby ? jak sie depilujecie ?

Gość kremem do depilacji
nic mnie nie podrażnia (Tanita).

Gość SexownaYa
Własnie tego kremu użylam , ale mam czerwone plamki , a poza tym bardzo szybko odrosly.

Gość bo tanita to jakiś
badziew:O Kup sobie Veeta do skóry delikatnej, nawet nie musi byc do bikini.

Gość laliqueeeeeeeeeeeeeeeee
dziewvzyny pomozcie, ja uzylam plastrow, mam sino czerwone slady a jutro nad morze jade! co z tym zrobic? nie dosc ze prawie zemdlalam z bolu to wyglada to gorzej niz bym wlosy miala

Gość kcfjuirtu
ja mam jeden skuteczny tylko sposób: golnie maszynką niestety :( ja to robię codziennie pod przysznicem lub w wannie, chwila moment i ok (jedynie ręce kremem depiluje). a golenie bo: - po kremie obojętnie ile bym nie trzymała to te włoski nie chca zejść, nawet szpatułką, musze je potem dosłownie drapać gąbką, szpatułką i ciągnąc palcami (robia się gumki) a i tak wszytskie nie schodzą. Do tego u mnie za długo to trwa z tym zdrapytaniem. - wosk - próbowałam kilka razy (ale nie na miejsca intymne) ale okropnie, koszmarnie wrastaja mi wloski, potem cała dosłownie jestem w krostach które swedza strasznie wiec sie drapie, nie pomogły codzienne peelingi i rekawica :(

Gość kremem do depilacji
ja go sobie bardzo chwalę, a próbowałam kilku. Popróbuj z innymi, może trafisz na odpowiedni dla Ciebie. Skóra przyzwyczajona do częstego golenia nie będzie tak swędzieć ani czerwienić się :).

Gość bo tanita to jakiś
No wiesz... trzeba było o tym wczesniej myśleć;) Teraz nic nie zrobisz... Ja sobie kiedyś plastrami z woskiem zerwałam skórę z łydek:O:O:O Od tej pory ich nie używam. I wrastają potem włosy po ich wyrywaniu, przynajmniej mi- także kilka tygodni tortur...

Gość kremem do depilacji
krem ma też tę zaletę, że włoski odrastają wyraźnie słabsze. Teraz nawet jak kilka dni się nie ogolę to nie mam żadnego niedźwiedziego buszu, który by wystawał zza bielizny (ale jestem też jasną blondynką).

Gość Fuuuj
krem eveline - 3 in 1 - rewelacja!!!!

Gość SexownaYa
No coz , to bede probowac z tym kremem, chociaz mam podobnie jak kcfjuirtu :(

Gość laliqueeeeeeeeeeeeeeeee
jezu, co mi odbilo, teraz to chyba zapudruje i fluidem zamaluje, bo nie wiem jak sie w kostiumie pokaze:/

Gość SexyownaYa
No własnie ? Czy Veet jest najlepszy ?

Gość veet odpada jak dla mnie
ale każdy ma inna skóre i owłosienie... ja polecam bielendy z miodem akacjowym do skóry wrażliwej

Gość veet odpada jak dla mnie
teraz szczerze to sobie nie wyobrazam maszynki i mydelka..po bielendzie jak wloski odrastają nie swędzi skóra no i choć do jednego dnia dłuzej jest gladź :)

Gość no wlasnie jak to jest
wlosi rosna wam slabsze? bo ja teraz stosuje paste cukrowa, ale jest to czasmemeczace, bo duzo "zabawy" z tym, a tez szybko odrastaja. golic nie chce, bo obszar wzrostu wlosa sie powieksza:O, a nad kremem nawet nigdy sie nie zastanaiwalam. moze to i doby pomysl. krem kladziecie tylko tak, zeby nie wychodzily spod biezliny, czy nakladacie go jeszcze dalej?

Gość ja kupuje krem do depilacji
w saszetkach taki zielony (w Rossmanie) za grosze. ładnie włosy schodzą tylko potem przez 2 dni smaruje sobie bikini kremem nawilżającym /zwykłym Nivea/ i nie ma żadnych krostek

Gość SexownaYa
Zielony z Rossmana to wlasnie Tanita , i go nie polecam .. chociaz moze jak bede stosowala dluzej to bede lepsze efekty .. no nie wiem :(

Gość SexownaYa
Najbardziej wkurza mnie to , ze odrastaja te wloski tak szybko :( jaa nie chceee :(

Gość SexownaYa
a jak to jest z pasta cukrowa ?;> jedne mowia ze nie odrastaja nawet do 2 tyg , a inne ze szybko :|

Gość ktora pomoze
ja uzywam pasry cukrowej, depilowalam sie 9, teraz mamy 27, i wlosy sa juz widoczne, nie wszystkie, bo ie rosna rowno, ale te co wyrosly maja juz ok.3mm. ogolnie bardzo lubie depilowac te strefe, bo pozniej jets gladko, nie mam krostek, jednak jest przy tym troche zachodu.

Gość SexownaYa
Gdzie kupie taka paste ? w jakiej jest cenie ? i czy sa dolączone do tego jakies paseczki ktorych trzeba uzyc ?

Gość odwykowa
krem eveline - 3 in 1 - rewelacja!!!! zgadzam sie :)

Gość SexownaYa
jak dlugo jest gladz ?:)

Gość ktora pomoze
ja taka paste robilam na poczatku sama, pozniej kupilam na allegro, bo chcialam sprawdzic czy jest roznica, ale nie ma, wiec tera jak mi sie skonczy ta kupna, to bede robic wlasna, osobista paste:classic_cool:

Gość ktora pomoze
i nie ma zadnych paseczkow czy czegos takiego. to nakldasz(trzymajac kawalek ciagle w dloni), dociskasz do skory, by dobrze zlapal wlosy no i ciagniesz..

Gość olalallal
co tu gadac, trzeba zainwestowac w depilacje laserem i problem z glowy:), polecam

Gość SexownaYa
Hm , musialabym sprobowac , ale sama chyba nie dam rady jej zrobic . ile kosztuje taka pasta ?

Gość SexownaYa
a na laser , to mnie narazie nie stac :|

Gość pasta grosze kosztuje na
allegro...ale lepiej samemu zrobić, i tak nie ma róznicy w skladzie i jakości..