Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość właśnie nie wiem

fajny szarmancki facet ale co z tymi niuniami?

Polecane posty

Gość właśnie nie wiem

poznałam dojrzałego szarmanckiego męzczyznę, byliśmy na spotkaniu, po spotkaniu wysłałam smsa, ze dziekuję za miłą kolację. Spodobalam mu się on mnie tez, to bylo widac. rozmawialismy powaznie o rodzinie i podejściu do zycia.On nie napisal ani nie zadzwonił do tej pory. Wiem, ze uganiają sie za nim pannice ponieważ jest bogaty i na stanowisku, ale on stwierdzil ze go takie nie interesują. Ja natomiast zadko pisałam do niego, ostatnio ponad 3 tygodnie nie mielismy kontaktu. Oboje jesteśmy po przejściach, dziewczyny czy dobrze robię nie narzucając sie mu? Bo jak mogę narzucać się właścicielowi firmy, jak juz sama nie jestem smarkata.

Gość obiektywnybogaty
daj sobie z nim spokoj na prawde, taki mezczyzna to typ alpha rozchwytywany przez wszystkie kobiety, wiec nie licz, ze wybierze ciebie zwlaszcze ze wysylasz sms po spotkaniach

moim zdaniem dobrze robisz ;) chociaż ja samam ma problemy z facetem :O nie weim czy powinnam doradzac ;) w kazdym razie pokaż mu że masz swoją godność :) może on chce zobaczyć czy jesteś desperatką, które na chęć na jego kase?

Gość właśnie nie wiem
sms byl z podziekowaniem, bo w czyms mi pomogł jeszcze tego dnia. Ale właśnie chodzi o to, ze ja nie wypisuje do niego ani nie dzwonie, wręcz przeciwnie zachowuje się jak mnie ocenileś. nie jestesmy dzieciakami. wiem kto powinien pisac i dzwonic, ale chcialam zapytac was o zdanie..... mimo wszystko dziekuje za wypowiedz:)

Gość obiektywnybogaty
tak chce sprawdzac czy jestes desperatka, na pewno ma ochote na takie gierki, ma cie gdzies, zwlaszcza ze nie odzywa sie przez 3tyg. jestem mezczyzna, sam tak robie i to jest pewne, nie mowie tego z zadnej zlosliwosci

Gość właśnie nie wiem
krytyczne oko wiesz ja sie tez nad tym zastanawialam:) ale teraz juz nie napisze ani nie zadzwonie, chodziaz za kilka dni bedą jego urodziny, i co ja mam z tym zrobić?

Gość wwiikkttoorriiaa
A czy on czasem nie ma na imię Darek :p

oj, z urodzinami to nie wiem... moim zdaniem czas pokaze :D żyj jak żyłaś ;) a noż widelec zrobi Ci niespodzianke i zadzwoni :D

Gość właśnie nie wiem
obiektywny to co mi radzisz? tylko tyle "odpuść sobie"? smutne to:(

Gość obiektywnybogaty
nic nie rob, jak wyslesz mu sms to pomysli ze jestes zdesperowana idiotka bez pasji, ktora sie w nim zaduzyla, a on w tym czasei rucha inne panny :-) zachowaj godnosc

Gość obiektywnybogaty
Wiem, ze uganiają sie za nim pannice ponieważ jest bogaty i na stanowisku, ale on stwierdzil ze go takie nie interesują.

Gość właśnie nie wiem
obiektywny a co z urodzinami? w niedziele kolacja byla, a za 1,5 tygodnia ja go "nie znam" i olewam na urodziny? żeby nie wyszlo, ze chamska jestem...:O

Gość pani w kropce
mysle ze urodzinowy sms to nic zlego..ale nic poza tym..zadnych esow ani tel.

Gość właśnie nie wiem
spoko to nie Darek:P obiektywny a ile Ty masz lat?

Gość obiektywnybogaty
co cie to