Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

quinny buzz - czy macie jakieś swoje opinie na temat tego wózka??

Polecane posty

Gość gość

jestem bardzo zainteresowana zakupieniem tego wózeczka, ale mam kilka pytań, po pierwsze czy gondola nie jest za mała, bede rodzic juz na dniach, tak wiec gondoli bedziemy uzywac do ok 7,8 miesiaca zycia maluszka (do konca zimy), po drugie.. jak przednie koła?? czy to ze nie sa pompowane stanowi jakis problem?? i kolejna sprawa - wiem ze spacerówke mozna ustawic w pozycji leżącej, ale nóżki dziecka sa wtedy lekko ugięte, czy to nie przeszkadza???

ja mam ten wózek i jestem baaaaaaaaaaaardzo zadowolona:):) gondolka wcale nie jest za mała-my uzywaliśmy jej do ok. 7mc a do 9mc czasem w niej spała:) spacerówka też jest oki:) ogólnie wózek jest zwrotny i lekki-gdybyś musiała go gdzieś sama przenieść:):)

Gość gość
kiciaaaaaaaa27dzieki, ja najwiecej negatywnych opinii slyszalam na temat spacerówki, ze nie da sie jej rozlozyc calkiem na płasko (nóżki sa lekko w gore) i ze dziecko nie moze sie porzadnie wyspac..

moja mała często śpi teraz w wózeczku-spędzamy całe dnie na dworku a jednak budzi się wyspana i wydaje mi się, że jest jej dobrze:) Ten wózek ma wady jak każdy inny, ale ja gdybym musiała kupić jeszcze raz też wybrałabym quinny:):)

Gość gość
dzieki sliczne za porady, a bo wiesz jak to jest, wszyscy radzą, odradzają ten dobry ten zły, a ja juz mam "łeb jak sklep" ;) dlatego lepiej sie zapytać tych mam, które taki wózeczek mają

Gość Hej ja mam ten wózeczek
ale używam go jako drugiego na wypady, wyjazdy. Ma swoje wielkie plusy ale też ma wady. U nas gondola początkowo super i ciepła (urodziłam zimą) i fajna, ale synek krótko nią pojeździł, bo dzieci różnie rosną. Mój synek urodził się niewielki (53 cm), ale teraz ma 6 miesięcy i dobił do 80 cm. Wiem, że rzadko które dziecko rośnie aż tak, ale to się zdarza. Synek nie miał jeszcze 4 miesięcy i przestał się mieścić w gondoli Quinny na długość. Teraz mam dwa wózki. Gondolę Quinny sprzedałam. Kupiłam wielką spacer owkę z wielką gondolą, do tego mam lekkiego buza spacerówkę, w której stelaż mogę wpinać fotelik i jest OK.

ainom_-jeśli was stać to kup od razu cały zestaw:gondolkę, spacerówkę i fotelik ogólnie i tak wychodzi taniej:) fotelik możesz wpiąć w stelaż i z maluszkiem np. na zakupy tak jest wygodniej chodzić:):) poza tym pompowane koła amortyzują wstrząsy a i ten wózek świetnie spisuje się na plaży:):) my rok temu mieliśmy go nad morzem i mała w nim spała:):) trzymaj się cieplutko i dzielnie:):) daj znać jak już urodzisz maluszka pozdrawiam gorąco papa

Gość gość
dzieki wielkie:) na pewno napisze jakiego wyboru dokonalismy, bo nie ukrywam mój mąż też ma swoich faworytów;) i odezwe sie gdy urodze:)

ja mam inny wózek , ale zapomnij że twoje dziecko bedzie chciało leżec w gondoli mając 8 miesięcy i nie chodzio tu o to czy sie zmieści czy nie...moja mała mając 6 miesięcy juz chciała siedziec i obserwowc świat a nie patrzec sie w niebo. ja mam wózek atlantic i bardzo polecam, gondolą mała jeżdzia do 6 miesiąca po czym przełożyliśmy ja do spacerówki bo w gondoli nie chciała juz leżec, a w spacerówce tego naszego wózka był super śpiwoerk który sie sprawdził w wiosenne jeszcze dosyc chłodne dni. Sparecówka rozkłada sie zupełnie na płasko i podnóżek jest przedłużeniem , wiec dziecko leży zupelnie na płasko. no ale cóż, ja tu o atlanticu a ty kupujesz guinny. dobrze sie zastanów bo to dziecku ma byc wygodnie.