Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swinkowaaa

hej homerkowa

Polecane posty

Gość dajcie se buzi
lesby

Gość matko jedyna jak widze
tą debilke swinkową to mną telepie :-0 co i rusz podnieca sie tym że jest za wielką wodą i z racji tego że jest różnica czasu gdy normalni ludzie śpią to ta hamerykańska łajza zakłada kretyńskie topiki :-0 napiszcie sobie po mailu, wymieńcie sie fotkami obwisłych cycków, albo nawet używanymi majtkami :-0

Gość właśnie widać po tym topiku
:-0

Gość właśnie widać po tym topiku
coś ostatnio czytałam że ma wracać do Polski, więc nieśmiało proponuje by wręczyła pilotowi jakieś ''fifty baksów'' a on w zamian za to pozwoli jej wysiąść bez kapoka nad Atlantykiem :classic_cool:

Gość Mikado...
Co ty chcesz od tego że ona zakłada topik i o której godzinie? A może właśnie powinna zrobić to o tej któraTobie pasuje(a u niej była noc?) Porażasz mnie swoim intelektem I wielkością Twoich problemów.. Jeśli ci się nie podoba dany topik to wyjdź bez zbędnych tępych uwag. Nie zrozumiem dlaczego denerwuje cię że swinkowa zakłada tematy, kiedy Ty śpisz... Tym bardziej kiedy nie pisze do Ciebie. A już tym bardziej nie widzę tu pochwalenia się tym że przebywa "za wielką wodą". Na dobry początek dnia doradzam więcej pomyślunku.

Gość mikado po co wlazłeś/aś
na topik skoro też nie był do ciebie?

Gość Mikado...
przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź. Jeśli dalej nie będziesz potrafiła odpowiedzieć na swoje pytanie, to Ci napiszę:)

Gość jeszcze raz to ty przeczytaj
proste pytanie :-0 ja tam wiem za co sie czepiam tej łajzy :-0

Gość Mikado...
"Nie zrozumiem dlaczego denerwuje cię że swinkowa zakłada tematy, kiedy Ty śpisz... Tym bardziej kiedy nie pisze do Ciebie." Tak napisałam. Nie miałam na myśli tego że nie potrzebnie tu wchodziłaś, dlatego że temat nie był do Ciebie, tylko że wchodzisz na jej tematy (pewnie z góry wiedząc że Ci się nie spodobają) Nie podoba Ci się, drażni Cię coś- nie wchodź. To mam na myśli.

Gość Mikado...
A przynajmniej nie denerwuj się tym że pisze w nocy skoro NIE PISAŁA DO CIEBIE. To trochę pełniej odzwierciedla to co miałam na myśli.

Gość jeszcze raz to ty przeczytaj
i nie moge na forum dyskusyjnym wyrazić swojego zdania/dezaprobaty/pogardy/braku akceptacji dla takich debilnych topików? czy ja sie nakręcam kłótnią z tobą i obelżywymi uwagami pod adresem autorki topiku? TAK!!!! TAK!!! nakręcam sie i czekam na to aż ty znienawidzisz mnie, bo wtedy zrozumiesz że pewne rzeczy wkurwiają :-0 ja ciebie wkurwiam tak samo jak ta łajza która tylko jeszcze umie pisać po polsku, bo już napewno nie mówi z polskim akcentem :-0

Gość Mikado...
Postaram się Ciebie zrozumieć. Nie kojarzę świnkowej z wielu tematów, więc mam pewnie mniejszą wiedzę na jej temat. Znienawidzić czy nawet nie lubić cię, nie mogę. Albo nie chcę. Albo dążysz do tego w nieumiejętny sposób. Ale nie denerwuj się już tak, dla własnego dobra. Szkoda na to czasu i Twoich nerwów. A teraz uciekam, muszę zjeść kanapki, które mama przyniosła wczoraj z jakiejś imprezy...