Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gygia

CZY KTORAS Z WAS MAZ ZOSTAWIL DLA LADNIEJSZEJ SZCZUPLEJSZEJ KOBIETY

Polecane posty

Mariachi, a Wy nam jesteście potrzebni tylko do otwierania słoików i wyrzucania śmieci :P to znaczy Ci w Twoim wydaniu :D

Gość Babinka Hoplaminka
Spadam i wszystkim głupim capom, niczego nie zycze, a kobietom zycze aby nie poddały sie przygnebieniu przez jakies tam byleco. Paaaaa, spadam.

Gość no tobie Mariachi
baba sluzy wylacznie do seksu bo 1.na inna cie widac nie stac 2.nie masz potrzeby rozwijania się intelektualnego Co widac ztwoich postów - więc nie mierz innych swoja miarą i mow tylko w swoim imieniu

Gość El Mariachi
>> nie masz potrzeby rozwijania się intelektualnego Przy kobiecie rozwijać się intelektualnie? :o To tak samo jak od świeczki chciałbyś ogrzać cały dom, niewykonalne :o

Gość no tobie Mariachi
nie poznales mądrych, bo nie masz u nich szans, sieroto

Gość El Mariachi
Dawno dawno, cale 12 godzin :classic_cool:

Gość El Mariachi
poka cycki :classic_cool:

Gość no tobie Mariachi
sam fakt ,ze s i e d z i s z n a d a m s k i m f o r u m , w dodatku od samego rana, swiadczy o tym, jakim dupkiem jestes. Skad mozesz wiedziec jaki jest facet , skoro jestes jego marną imitacją. Moj mąz by w zyciu na takie forum nie wszedł. Usmiałam sie, uhahahaha

Gość El Mariachi
Podszyw :)

Gość olalalal
el mar cos tam, tak czytam te wypowiedzi i musze stwierdzic, ze albo ty jestes kobieta po przejsciach albo dzieckiem mieszkajacym z mamusia bo toje wypowiedzi sa prymitywne do tego stopnia, ze smiem uwazac, ze dla zbity,ze swieca szukac takich prymitywow w rzeczywistosci

Marta*🖐️ El Mariachi> z tym zmienianiem modeli na młodszy i sprawniejszy to raczej domena kobiet, niestety panowie nie dorównują kobietom we WSZYSTKICH tematach.:P Czasy teraz są przychylniejsze kobietom, niestety wy często siedzicie w domach , biegacie z wózkiem po ulicy,itp...., kobieta zarabia na dom etc..., zresztą wszystko zależy od pkt-u siedzenia:-) Kobiety górą, i nie możesz zaprzeczyć...już Napoleon mówił: \"My rządzimy światem a NAMI KOBIETY\",🖐️

Gość takie tam duperele...
Mnie mąż zostawił dla młodszej o 17 lat, nie wiem czy ładniejszej i zgrabniejszej bo to kwestia gustu faceta. Byłam bardzo nieszczęśliwa... A dziś dziękuję Bogu, że ta laska wzięła sobie tego gnoja bo wreszcie wiem, że żyję!!!!!!!!!!!! :D :D :D I nawet momentami mi jej żal bo wiem jak ona żyje....:(

Gość do El Mariachi
a ja się z tobą zgodzę że wystarczy banknotami zadziałać a one rozkładają nogi, taki maja zawód ,one są w pracy i tak pracują. Cenne masz doświadczenie, a banknotów ci nie zabraknie?

Gość El Mariachi
>> tym zmienianiem modeli na młodszy i sprawniejszy to raczej domena kobiet, Taaaaakkkkk :D 45 letnia kobieta z pewnością wyrwie sobie dwudzestokilkuletniego chłopaka na skinienie palcem :D :D >> Czasy teraz są przychylniejsze kobietom, niestety wy często siedzicie w domach , biegacie z wózkiem po ulicy,itp...., To się zdarza, ale bynajmniej nie często, a właśnie rzadko. Regułą jednak jest, że to kobieta siedzi w domu po urodzeniu dziecka. Kwestia subiektywnej oceny czy to właściwe. >>Kobiety górą, i nie możesz zaprzeczyć...już Napoleon mówił: "My rządzimy światem a NAMI KOBIETY", On był alkoholikiem, różne bzdury plutł :o

Gość aha aha
dysortograf