Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KasiaH88

Kwestia powrotów

Polecane posty

Gość KasiaH88

Mieszkam w małym mieście. W dzieciństwie je kochałam i wróciłam tu w wieku 25 lat po kilku latach studiów w Warszawie. Mam sensowną pracę, w końcu odpoczywam od stresu studiów, tu chcę założyć rodzinę. Nie spodziewałam się jednak tego, że po powrocie nie spotkam tu już właściwie nikogo z kim chodziłam do szkoły. Prędzej spotkałabym ich na ulicach Londynu niż mojego miasta. Czy już wszyscy wyjechali? Czy są jeszcze ludzie, którzy pochodzą z małych miast i nie skusili się na wyjazd za granicę, czy nie rzucili jak sępy na Warszawę? Jestem bardzo ciekawa czy moje pokolenie 25-30-latków wraca jeszcze czasem do swoich korzeni, czy jestem już ostatnim dziwacznym przypadkiem? Podzielcie się doświadczeniami kochani, i oczywiście olejcie idiotów i podszywaczy którzy za kilka sekund się tu pojawią :).

Gość jesteś ostatnim dziwacznym
na naszej-klasie w mojej dawnej klasie z LO są zajerestrowani sami emigranci, porozjeżdżali sie ludzie po świecie na ok 30 osób 10 jest na nk i wszyscy spoza miasta chyba maja sentyment do dawnego miejsca ale łatwiej byc lokalnym patriotą w duzym extra pieknym miescie niz w małym i nijakim, po co siedziec jak nie ma perspektyw...