Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pen w panierce

dlaczego kobiety tak lubią seks francuski

Polecane posty

Gość pen w panierce

wszystkie tego chcą, naoglądałyście się filmów czy co? jak nie przepadam za takim seksem

Gość wykształciuszek ciuciu
W pochwie czuję swąd knota zgaszonej świecy. :o

Gość pen w panierce
po pierwsze burakiem nazywaj swojego faceta (jak jakiegoś masz..) po drugie chodzi o to że kobiety lubią obciągać facetom :) każda to proponuje, wręcz im zalezy, powiesz że cie to nie ręci a ona i tak chce wziąć do ust..

ja osobiscie nie posune sie do zrobienia chlopakowi lodaa...nie mam do tego jakiegos obrzydzenia czy cos ale poprostu.... niby on mi minete strzela ale ja sie glupio czuje jak to robi bo wie ze ja mu nie moge niczego zaoferowac...hmm...jest w tym jakas przyjemnosc?

kreci mnie i to bardzooo .... ale jakos nie moge..nie mam praktyk i bosie sie kompromitacji.

ooo niee...tego to ja nigdy nie zrobie, zreszta on odemnie tego nie wymaga...mowi ze z czasem moze mi to przyjdzie a mam 19 lat..

Gość Poszukują-on-cy
owieckaaa, może to kwestia czasu? Pamiętam, że gdy zaczynałem ze swoją dziewczyną (z którą, notabene, nadal jestem i leci nam powoli trzeci rok :) ), to wielokrotnie sam to robiłem nie oczekując od niej tego samego; owszem, byłoby miło, ale...nie wymagałem. W końcu sama się "przemogła" - teraz dogadzamy sobie nawzajem na zmianę lub różnych wariacjach (na marginesie: nigdy nie przyjęło nam się 69, wychodzimy z założenia, że ciężko jest się skupić na dogadzaniu komuś i jednoczesnym skupianiu się na sobie). To daje wielką satysfakcję - no, na pewno nie taką, jak udany orgazm, ale podnieca i sprawia radość. Co zaś się tyczy niedoświadczenia... jedyne, co mogę polecić ze swoich obserwacji: jeśli się zdecydujesz na to, on będzie na pewno wniebowzięty za pierwszym razem, jaki by on nie był ;-) użyj samych ust i języka ( unikaj używania zębów ! ! ! ), i PAMIĘTAJ!!! - członek to NAJDELIKATNIEJSZA część męskiego ciała, więc traktuj ją z taką czułością, z jaką np. myjesz swoje elementy intymne. Naprawdę, im mniejszą siłą ( a większą techniką) będziesz go "dotykać", tym potężniejsze efekty będą. Życzę powodzenia ;)