Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rubensooowa

WAŻNE PYTANIE_________

Polecane posty

Gość Rubensooowa

Za tydzien ide na wesele. W zwiazku z tym mam pytanie jaki styl tańczy się głownie na weselu na szybszych piosenkach? Wiem że kazdy moze tanczyc jak chce, ale jaki styl (salsa itp) jest najbardziej przyblizony do takiego pospolitego tańca weselnego? Prosze o odpowiedzi.

Gość Rubensooowa
No tak, ale jakie kroki są najbardziej popularne ? Ja pierwszy raz ide na wesele i chce podpatrzeć na youtube jakies kroki tancow tylko nie wiem jaki styl.

Gość Rubensooowa
Gdzie bym mogła taki taniec podpatrzec ? A da się zapisać na kilka lekcji a nie na cały miesiąc do jakiejs szkoly tanca ?

Ale to naprawdę nie jest konieczne. Na wesele nie przychodzą sami zawodowi tancerze :p Jak Cię jakiś podpity wujaszek dorwie i zacznie z Tobą wywijać, to szybko się nauczysz kroków :)

na weselu nie ma żadnego stylu... tańczysz jak chcesz... ewentualnie po dwóch godzinach zaczyna się styl na wężyka...

Gość Rubensooowa
ale moj facet dobrze tanczy i moge zdeptac :O A przyjezdza z Anglii dopiero przed samym weselem kuzyna i nie bedzie mial mnie kiedy podtrenowac. Sam tancuje amatorsko latyno-amerykanskie tance...

Gość Rubensooowa
ale zdepcze mojego faceta bo on swietnie sie rusza...

Nie ma określonego stylu. Na weselu grają prawie wszystko, z przewagą disco polo i wiejskich przyśpiewek :) Oczywiście są wyjątki, ale inne wesele zdarzają się rzadko... Dlatego każdy tańczy jak chce :)