Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michasiaaa

Wybielanie zębów - czy ktoś wie cokolwiek na ten temat???

Polecane posty

Gość michasiaaa

Oststnio zastanaiwm się nad zabiegiem wybielania zębów u dentysty (chodzi o metodę nakładkową czy coś takiego). Zastanawia mnie jednak czy zabieg ten nie wpływa niekorzystnie na szkliwo i nie uszkadza zębów w żaden sposób... I czy taki rodzaj wybielania jest bezpieczne w każdym wieku? (dodam może, że mam dopiero 16 lat) A może znacie jakieś inne, równie skuteczne metody godne polecenia? (tzn jakieś dobre pasty, paski itp.) Z góry dziękuję za każdą radę:)

jak wybielanie to raczej u dentysty,kolezanka przesadzila z pastą i zniszczyla sobie zeby.ja wiem tylko tyle,ze kosztuje to z 1000zl i chyba efekt na 2 lata jest ale glowy nie dam

Gość michasiaaa
Zabieg rzeczywiście kosztowny, choć u mojego dentysty jest to nieco tańsza "przyjemność" (w granicach 700 zł). Ale od jakiegoś czas oszczędzam pieniądze na ten szczytny cel, więc z tym akurat problemu razej być nie powinno... :)

Gość Aleksowa
Od hm.. 4 dni wybielam zęby żelem Biała Perła . Kosztował 45 zł w aptece . Polecam poczytać więcej na innych stronach , bo efekty są zdumiewające :)