Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adusiaaabr56

Konkurs Garniera

Polecane posty

Gość adusiaaabr56

Witajcie, startuje nowy konkurs Garnier. wy jako jedne z pierwszych dowiadujecie się o nim. Jeśli jestescie zainteresowane zarejestrujcie się na stronie http://www.garnierbodydance.pl/ i przy rejestracji, jako nick polecającego wpiszcie proszę sheerx Punkt ten jest wymagany podczas rejestracji, dlatego byłabym Wam bardzo wdzięczna za jego wypełnienie. wystarczyz e bedziecie grac w gry i zbiarac punkty i nagrody sa praktycznie grawantowane. pierwsze 200 miejsc dostaj kosmetyki. ja jestem zartejestrowana dwa dni i jestem na 138 miejscu, a kazdego dnia ide coraz wyzej:) Jeśli będziecie miały jakiekolwiek pytania, piszcie.l Postaram się odpowiedzieć na każde pytanie. Sedecznie pozdrawiam

Gość olewajmy wulgarnych debili
ok, zaloguję sie jak mi powiesz, jak w to grać?to ze strzałkami?

Gość ghgfhgfhgnn
ona dostaje za to pkt jak wpiszecie jej nick ,osoby polecającej ,nie dajcie sie nabrac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość olewajmy wulgarnych debili
a co mi to perzeszkadza, że Ona dostanie punkty? Nie bądź taka zawistna, nie ubędzie Ci:o

Gość adaaaaabr456
no jak leca te strzalki to jak juz sa w tym prostokacie na ich cieniu musisz je przyciusnaci zbierasz punkty.