Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zjadanym kalafiorem

ja tez prosilabym o pomoc w doborze koloru scian! prosze

Polecane posty

moj pokoj jest jansy, mam meble mniej wiecejw tym kolorze http://www.meblowy.com.pl/extaza-p-50.html cieniowane zolto-pomarancowe zaslony, obecnie lekko zielone sciany, kolor jets brzydki, taki mdly.podloge mam drewniana, wiec tez jest to kolor taki zoltawy, pomaranczowy, chcialabym taki kolor scian, by zlamac te wszechobecna zolc w pokoju, jednak pokoj jets maly, wic nie moge sobie pozwolic na zbyt ciemne kolory. myslalam nawte o polaczeniu kolorow, tzn jedna lub dwie sciany w cimnym kolorze a dwie pozostale w cieplym jasnym bezu, no ale nie wiem sama. kto ma oko do tych spraw?

Gość
jebnij sobie tapetę na jedną ścianę :)

yyy, tapete? nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)

Gość
zanim powiesz nie... teraz są naprawdę bardzo ładne tapetki - no chyba że masz dywan we wzorki i tapicerkę na meblach w inne wzorki - to faktycznie nie

dywanu w ogole nie mam:) wies,z jakos tak nie jestem przekonana do tape, ale faktycznie, moze to takie stereotypowe myslenie, bo sama nie wiem co teraz maja do zaoferowania.. jednak tapete na scianach juz mam, taka zwykla do malowania.nie lubie jej i dlatego jestem anty do tapet.

Też mówiła, że tapety są do dupy, dopóki nie obejrzałam katalogu w pewnym sklepie z takimi artykułami. Na zdjęciach cuda normalnie!! Tak były te pomieszczenia zrobione, że mi gały wyszły z orbit!!

Gość chcesz zmienic tylko sciany
meble żóltawe, zasłony też, może więc ściany w szarości, trochę wychłodzisz wnętrze, ale myślę, ze jasne ściany ecri tez będą ok

Gość błeeeeeeeeeeeee