Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on w skarpetkachhhh

czemu kobiety tak krytykuja facetow ktorzy zakladaja sandaly na skarpetki ???

Polecane posty

Gość 77777778
tak :)

wiesz, ze istnieja kremy do stóp ? iże są ludzie, którzy je uzywaja ? i na dodatek myją swoje buty, nie tylko sandałki ale kazde obuwie ?? lepiej sie czujesz kiedy nie zakładasz gołych stop w sandały ale skarpetki w nieprane/myte buty ? :O Nie chodze po gnoju w zadnych butach, sandały zawsze przemywam wieczorem i w zyciu nie zaloze ich na rajstopy albo bron boze skarpety :O

a przez całą zimę pierzesz drugie skarpatki i buty również?

Gość 77777778
pozatym w dobrych butach nogi sie nie poca i niesmierdza!!!

Gość o rzeszty
stpy niezadbane, a stopy przez matke nature nie obdarzone urokiem to dwie rozne rzeczy i pedicure wiele tu nie zdziala.

"stpy niezadbane, a stopy przez matke nature nie obdarzone urokiem to dwie rozne rzeczy i pedicure wiele tu nie zdziala.' oj zdziala ... agiie - nie piore w zime od wielkiego swieta :O chryste :O

Gość 77777778
żebys sie pytał :P

wiśnie to chyba pojedyńczo rosna a czeresnie po 2, 3 na gałązkach...może łatwiej się zrywa :D

Gość 77777778
bozeee sama nie mam idealnych kształtow palcy u stóp, ale mam zadbane pedicure i zawsze pomalowane paznokcie i to ze mam krzywgo palca np. to znaczy ze mam chodzic w 30 stopni w skarpetach ?

Gość o rzeszty
kremy do stop? a co mi po tym, ze sa kremy do stop. ja akurat mam stopy calkiem uzyteczne i jak nosze sandaly, to bez skarpetek (nawet jeswli mowa o szpilkach bez palcow na sylwestra). ale nie kazdy ma ladne stopy, ladne paznokcie i nie chdzi tu o uzywanie kremow czy uslog pedicure, tylko niektorzy woala nog nie pokazywac.

Vinga35 ..niewiem tego :O ale może masz racje ale niby dlaczego wiśnie nie rosną w stadach ????

Gość o rzeszty
jesli masz krzywego palca, to nie znaczy, ze powinnas nosic sklarpetki, ale gdybys chciala, to nikt nie ma prawa wyzywac cie od wiesniakow. co do pedicow i kremow to faktycznie czynia cuda, to sama praktykuje i bez pomalowanych pazokci prawie nie lubie nosic sandalow, lecz sa ludzie, ktorzy moaj nogi niereprezentacyjne i naprawde nie chodzi tu o pedicure. niektorzy z nich nosza sandaly na bose nogi i nic nikomu do tego, ale ci co wola sklarpetki tez nie powinni byc dyskryminowani.

a mi nie przeszkadza kto jak sie ubiera bo facet z sandalami i w skarpetach to nic ale kobiety żarówy podażające za moda i świecące w ciemnościach to jest dopiero ubaw

niech każdy chodzi ubrany jak chce jak ktoś chce chodzic w skarpetach i w zsandałach to niech chodzi

analogicznie: jak zareagowałbyś na kobietkę w szpilkach a na stópkach białe skarpety... :P