Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

x lander xa wasze opinie

Polecane posty

szukam opini o tym wozku polecacie czy nie jakie ma wady

Posiadam takowy od lutego i póki co jestem zadowolona. Przeszedł próby bojowe w trudnym, wyboistym terenie, na pagórkach, kamieniach i innych nierównościach. Również po piasku super jeździł, a myślałam, że nie da rady:) Fajnie się go prowadzi. Po wertepach lepiej kółka przednie zablokować, natomiast po gładkiej nawierzchni super się sprawdzają odblokowane, można prowadzić dosłownie jedną ręką. Wózek nie należy do lekkich, ale jest wytrzymały i mocny, a na tym mi zależało. Jedyna wada jaką na razie widzę, to lichy dostęp do kosza na zakupy przy założonej spacerówce. Wcześniej przy gondoli mogłam spokojnie ustawić dwie pełne reklamówy z zakupami, teraz się męczę i szarpię, żeby włożyć jedną. No i nie można przełożyć rączki wózka, ale już przyzwyczaiłam synka, że jestem z tyłu za nim i nie płacze. Ktoś też wspominał wcześniej na innym topiku, że denerwuje go system opuszczania oparcia w spacerówce. Ja już się przyzwyczaiłam i daję sobie spokojnie radę, kwestia wprawy. Kółka też XA ma fajne, bo czasami jak są tylko dwa schodki, to nie muszę korzystać z podjazdów, spokojnie wózek załapuje i wjeżdżam bez problemu. W ogóle ma dużo fajnych rozwiązań. Generalnie jestem zadowolona z wózka i raczej nie zamieniłabym go na inny:)

up

Ja używam od kwietnia-jak narazie złego słowa nie powiem.Prowadzi sie jedna ręka,kosz na zakupy w sam raz,co do wagi sie nie wypowiem bo mieszkam w bloku z windą,szybko się składa-jak narazie same plusy:) Zwinny i zwrotny:)

Ja mam xa od ...wczoraj. I oczywiście , póki co, nie ma dla mnie żadnych wad. Wręcz przeciwnie - jest moim wymarzonym wózkiem. Jeszcze go nie wypróbowałam na spacerze, bo jeszcze czekam na synka.

Ja mam xa od ...wczoraj. I oczywiście , póki co, nie ma dla mnie żadnych wad. Wręcz przeciwnie - jest moim wymarzonym wózkiem. Jeszcze go nie wypróbowałam na spacerze, bo jeszcze czekam na synka.

a ja mam xlandera x1 od 2 lat. I powiem tylko ze to prawda ze wozio mozna pchac 1 raczkach zalety: -stabilny -masywny -fajne poszycie materialu, wszystko mozna wyprac wady: -maly kosz -ciezko skladajace sie oparcie w spacerowce -brak przekladanej raczki -zeby zlozyc spacerowke i schowac do bagaznika auta,trzeba kola zdjąć

Ja chowam XA do bagażnika bez zdejmowania kół, a nawet gdybym musiała, to przecież te koła śmiesznie łatwo się zakłada i ściąga.

Gość gtjugg
na pewno Wada jest maly kosz , no i przy spacerowce wlasnie ciezko torby wsadzic , wicena zakupu to tez wozek sie nie nadaje ale jest masywny

Gość Ja mam X-1
I jestem baaardzo zadowolona. Wózek na każdy teren. A z małym koszykiem poradziłam sobie tak: kupiłam w castoramie na dziale z akcesoriami do szaf garderobianych taki kosz (półkę na bieliznę) do szafy w kolorze chromu i mąż mi zamocował ten kosz zamiast firmowego. Wygląda to bardzo ładnie i nie widać wcale, że nie jest od kompletu. Także dzięki temu mój wózek stał się znacznie praktyczniejeszy. A wózeczek zdecydowanie polecam. Nie dość, że naprawdę efektowny, wygodny to i za rozsądną cenę.