Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poleposition

Twój ból jest tak potężny, że aż mnie boli serce

Polecane posty

Gość poleposition

Coś dla niej zrobiłem, co wywołało u niej łzy, po czym właśnie ten tekst: "Twój ból jest tak potężny, że aż mnie boli serce" Chciała także porozmawiać ze mną tego samego dnia. Nie miałem sił, poszedłem pić, z tęsknoty i żalu. Czego mogę spodziewać się po tej jej reakcji?

Gość bul bul buuulll
dziii... jak ja nie cierpie takiego romantycznego pierdolenia "twoj bol jest tak potezny ze az mnie boli serce" uh ah, po czyms takim, to spodziewalabym sie najpewniej, ze pojdzie wyc do ksiezyca a pozniej podetnie sobie zyly. o co chodzi??

Gość tu ja kobieta
Ale ja nie wiem o co chodzi... Co się stało?

Gość poleposition
Niby byliśmy razem, potem wyjechała i zrezygnowała z nas, niby dlatego, że chciała tam żyć i pracować, to jej priorytet (oczywiście tam pojawił się ktoś nowy). Pomimo tego raz przeprasza, a innym razem nie olewa. Ona wie, że sprawiła mi ból, że zależy mi na jej powrocie. No i teraz ten tekst.

Gość tu ja kobieta
olej Ją. Albo jeśli nie potrafisz, to przynajmniej nie pokazuj, że Ci zależy, niech nie wie.

Chyba poolposition a co do tematu to mam jeden komentarz: SRUTUTUTU MAJTKI Z DRUTU :P weź olej i zacznij myśleć po co latac za kims kto ma cie w dupie

Gość poleposition
może ona trzyma mnie na zapas?

Gość llloopolplp
ja sie wlasnie czuje tak jakby ktos trzymał mnie na zapas, ja jestem za wyjasnianiem sobie tego typu spraw i nie tworzeniu niedomowien, spytaj sie o co jej chodzi i tyle

Gość llloopolplp
i co dla niej zrobiłes?

Gość poleposition
aaa takie wspomnienia, które dla niej na pewno były istotne, ale gdzieś po drodze o tym zapomniała.

Gość Jaap
Zrezygnuj z niej nim peknie ci serce i nim wykonczysz sie nerwowo! Wiem co mowie. Potem juz nie bedziesz mogl zrezygnowac... Nie dasz rady

Gość poleposition
No ale dlaczego? Czy kontaktując się ze mną czegoś chce? Czy jestem nadal w jej sercu? Fakt jestem od jakiegoś czasu rozwalony nerwowo :(

Gość Jaap
To niedlugo bedziesz jeszcze bardziej rozwalony nerwowo. Nie proboj sie z nia kontaktowac. Byc moze sama zrozumiem, ze jestes dla niej wazny.

Gość poleposition
Teraz upiera się, że nie wróci do Polski....jest jej mnie szkoda i nic na to nie poradzi? Jak ją przekonać? Co zrobić?