Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ella ella ella

Hej dziewuszki mam pytanieD

Polecane posty

Hej dziewuszki;) Chłopak o którego względy sie ubiegałam jest juz tak blisko... normalnie prawie mój! randkę rowerową proponuje mi od dłuzszego czasu tyle ze to nam nie za bardzo wychodzi bo pogoda zła;/ Co zrobic by to troche \\\"przyspieszyć\\\" czyt. żeby on miał większy zapał w zdobywaniu mnie;D najlepiej to jakby dowiedział się że NIE TYLKO on walczy o moje względy;DD ale jak??

Gość green coffee
dowiedz sie gdzie on danego dnia będzie, idź tam niby przypadkiem z kolegą, potem gdy sie spyta kto to był odpowiedz ze twój przyjaciel ma problem czy cos

spróbuje;) może zrobić taki internetowy manewr.. typu opisy na gg kiedy on będzie dostepny?? zeby wiedział ze musi sie starać bo jak nie przyspieszy to ktoś inny mu mnie sprzątnie;))

Gość green coffee
ale własnie tutaj tez jest problem - zeby sobie nie pomyslał, ze jestes juz zajeta, kims innym zainteresowana, a on u ciebie nie ma czego szukac trzeba to zrobic jakos delikatnie...to czekamy dwie na pomysły, bo ja tez potrzebuje;)

a może są tu jacyś faceci;-p? jeśli tak to co by na was podziałało? dzięki czemu dostalibyście instynktu myśliwskiego do zdobycia zwierzyny;D?

Gość Aanetkaaa
Tylko uważaj bo ten pomysł z przyjacielem może przyniesc odwrotny skutek niz zamierzany. Chłopak może uznac, że skoro juz z kimś się pojawiasz to on nie ma szans i albo ubzdura sobie, że bawisz się nim albo działasz na dwa fronty...

mężczyźni w gruncie rzeczy są bardzo prości.. może po prostu powiedz mu, ze z tym rowerem jak tak nie wychodzi, to może zamiast tego poszlibyśmy na bilarda... albo kręgle....

Gość Tomek Kalifornia
Mysle ze mozesz my obciagnac

hmm.. ale on tak chce na te rowery.. mysle ze głowna przyczyna nie dojścia do tego jest zła pogoda. tyle ze juz jest ładnie a on i tak nic sie nie odzywa. wczoraj zapytał mnie o plany na jutro. powiedziałam mu ze na razie nie mam planów.. a on nic. rozumiecie??? NIC. ja juz nie wiem... on niby chce.. ale tak spowalnia... juz nie wiem o co mu chodzi wiec mysle ze sposób ze koło mnie tez ktos sie kręci wyleje na niego kubeł zimnej wody i otrząśnie sie!!

otrząśnie albo da sobie spokój.. Dziewczyno weź się w garść i wyjdź na przód. może on też chce, żebyś sie postarała i czeka na twój ruch... fajnie się goni króliczka, ale tylko wtedy, kiedy jest sens go gonić, jak sie dowie, że jego starania mogą nie mieć sensu, to zacznie gonić kogoś innego.

Gość Gajowy
Ja Wam zaraz pogonię króliczka !! Wyperdalać mi z lasu ale to już !!