Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna_inezzz

Zerwał ! czy Oni wracaja??

Polecane posty

Gość czarna_inezzz

Czy z któraś z Was zerwał facet... a potem wrócił? Jakie sa wasze doświadczenia i odczucia?

Gość sdga
zalezy jeden zerwał i nigdy się już do mnie nie odezwał drugi zerwał i wciąż do mnie pisze i dzwoni ale.... ja mam kogoś nowego kogo kocham nad życie :) Więc nie zawracaj sobie głowy kimś kto Cię opuścił, znajdziesz swoje szczescie.

Gość jejcia
wracają kiedy dostaną kopa w dupę od następczyni

Gość taaaakaajednaa
ze mna zerwal ponad 2 tygodnie temu, przez pierwszy tydzien prosilam blagalam zeby sie zastanowil, mowilam ze milosc przezwyciezy przeciez wszystko, ze sie kochalismy, ze bylo dobrze itd...ale on nie zmienil zdania, nie chce ze mna byc, niby przezywa to nasze rozstanie ale jakos tego po nim nie widac, codziennie wieczory z kolegami, picie itd.. ja juz stracilam nadzieje :|

Gość czarna_inezzz
facet to swinia ech

Gość taaaakaajednaa
dokladnie... i wiesz co, najgorsze jest to ze pierwszy raz az tak bardzo zaangazowalam sie w zwiazek, zawsze staralm sie pokazywac jaki jest wazny dla mnie, jak bardzo go kocham, nawet jak bylo cos nie tak z jego winy to ja pierwsza przychodzilam i wyciagalam reke..i co z tego mam? widac nie oplaca sie byc dobrą dla nich bo potem tylko dostajemy po dupie ;/ strasznie ci wspolczuje bo wiem co czujesz, ale uwierz z kazdym kolejnym dniem jest coraz lepiej :) trzymaj sie :*:*