Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zainteresowany30

czy zwracacie uwagę na obrączkę?

Polecane posty

Gość Zainteresowany30

Czy to prawdopodobne oby wolna dziewczyna w wieku ok 30 lat poznając interesującego ją mężczyzne np. na dyskotece (i spedzając z nim jakis czas na rozmowie) mogła nie zauważyć obrączki na jego palcu? Zwracacie na to uwagę czy nie?

Gość u la la la
oczywiscie ze tak

Gość
zwracam - z drugiej strony po domu nie noszę i czasami zapominam założyć... obrączka to symbol ale nawet ona nie przeszkodzi w zdradzie jeżeli taka będzie wola posiadacza :)

Gość nie mam 30 lat ale
ja nie zwracam, choc wiekszosc kobiet chyba to robi, ale sa tez takie wybitnie malo spostrzegawcze jak ja, wiec wszystko jest mozliwe

Gość
miało być zapominam założyć do pracy kiedyś mnie trochę ochrzanił klient - gadaliśmy luźno (bez żadnych sygnałów z mojej strony), w końcu coś wspomniałam na temat męża - a ten się oburzył że nie noszę obrączki nie wiem o co kolesiowi chodziło, z mężatką gadać nie można czy jak? mąż nie czai się podstępnie na moich rozmówców z siekierą...

Nie wypatruję na każdego rękę w poszukiwaniu obrączki, jeśli z kimś rozmawiam, to też nie myślę o tym, żeby zerknąć, czy ma obrączkę. Ale jeśli ma, to chyba się nie da przeoczyć tego i jednak zwróci się uwagę... Przynajmniej ja tak mam.

Gość mezatka1221
Ja jestem mężatką i mimo to odruchowo wzrok sam spada na rękę przystojnego faceta. Ot tak z ciekawości.

Zainteresowany a co, zastanawiasz się, czy zdejmować obrączkę idąc na podryw młodych lasek, czy może nie zauważą??

Gość ja zwracam
Ja zwracam uwagę na zadbane dłonie a wtedy nie da się nie zauwazyc obrączki (o ile ona jest na palcu)

Gość naomi0
Zawsze patrzę. Wszystkie patrzą. Chyba że szukają żonatych. :)

Gość naomi bbbbbb
jak szukaja zonatych to nie patrza?

Gość Wielki sex w mieście
W wieku 30 lat myśli sie juz raczej o zamążpójściu (czasami nawet desperacko) wiec sprawdzenie czy nowopoznany facet jest wolny jest chyba naturalne (a w tym wieku wiele osob jest juz przecież zajętych). Tym bardziej jak spedza się z nim czas na rozmowie. To raczej niemożliwe żeby to przeoczyć.

Gość zakupy_na_allegro
moja mama i tata nie nosza obrączki ;/ nawet w pracy ;/ leża cały czas w pudełeczku ;/ moze by sprzedac?

Gość u mnie roznie bywa
ale czesto potrafie NIEzauwazyc .