Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

PIERWSZE SPOTKANIE

Polecane posty

Hej, Mam pytanie, wybieram się z moim chłopakiem do jego rodziców na obiad, mamy się wkońcu poznać, nie wiem czy powinnam coś dla jego rodziców kupić ???? Jak sądzicie, jak u Was wyglądały takie spotkania? Wcześniej jak poznawałam rodziców moich poprzednich facetów to nigdy nie było tak oficjalnie, więc nie wiem jak teraz postąpic??? Dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam:)

właśnie nie wiem czy jako kobieta powinnam kupowac kwiaty??

Gość Porada
mozesz kupic np dobre winko.....wcale nie bedzie to oznaczało ze jestes alkoholiczka, ale to zawsze sie przyda, mamie kupisz kwiaty a co dla ojca ???? na takie spotkania własnie alkohol jest ok, to jeszcze zalezy jacy sa jego rodzice czy na luzie czy bardziej konserwatywni

Gość Porada
moze i sa takie zwyczaje, moze rzeczywiscie jak wino przyniesiesz, to sobie pomysla ze jestes pijaczka:), mozesz kupic słoneczniki :) ładne sa i teraz na czasie :)

ok, dzięki za odpowiedzi, też sie zastanawiałam nad kwiatkami:):)

pewno nie pomyślą, że jest pijaczką, ale to jest po prostu niestosowne. To chłopak w czasie rewizyty może przynieść dla pana domu wino, dla pani domu kwiaty - bukiet, nie bukiecik.

winko to fajna sprawa, tylko ze ja wina wogole nie pije i głupio by było jakby chcieli do obiadu otrworzyc a ja odrazu nie;):)

Gość Porada
hehehehehehehe, no wiec masz problem z głowy, kup kwiatek, moze byc np jeden symbolicznie - słonecznik ( ale sie uparłam ):)

no ja też myślę że słonecznik pasuje, też je lubię, są takie wesołe:):) Miałam wątpliwości, ale rzeczywiście kwiatek będzie ok:) dzieki dzięki:):):)

Gość tez mam taki problema
ale kobieta kobiecie kwaitek to nie wiem, dziwne troche mi sie wydaje