Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1anonimowa1

prosze skomentujcie to co napisalam bez udzielania rad

Polecane posty

Gość 1anonimowa1

a wlasciwie to nie musicie ale gdybyscie byli tak uprzejmi... prosze po prostu o komentarze do nastepujacej sytuacji... ze swojej strony postaram sie przedstawic ja bez emocji....aczkolwiek za jakis czas chcialabym te komentarze pokazac zaineteresowanemu... otoz jestem 18 lat mezatka... prawie codziennie mojego malzonka budzi jego matka lub ojciec... krzyczac w strone naszej sypialni.. i jakos niestety zle mi sie to kojarzy .... gdy sie natomiast poklocimy on zazwyczaj: a. wyjezdza na cale dnie b. zyje w doskonalej komitywie z mama i tata (bywalo ze u nich spal)tudziez z jego najblizszym kolegą... najczesciej a+b ...pozatym czesto w czasie seksu pyta dlaczego tak rzadko to robimy ... a ja wtedy mam ochote zrobic mu wyklad ze dla mnie nie jast 100% facetem dodam tylko ze w domu to ja tapetuje maluje i wbijam gwozdzie

Gość Wieśka*
proste- masz faceta pantoflarza a Ty jestes głową rodziny mieszkacie z teściami ?? cholera, wspolczuje

Gość 1anonimowa1
miaszkamy w blizniaku... i sama sobie wspolczuje:(

Gość 1anonimowa1
up

Gość ja bym jej doniosła o fakcie
fatalnie :o naprawde :o

Gość blinkblink
nie rozumiem daklczego nie nastawi budzika?

Gość widzialy galy co braly
🖐️

Gość 1anonimowa1
nastawia!!! :):) ale jego rodzice (na przemian ) i tak wrzeszcza ze ma wsac nie widzialy galy co braly.... jak braly to nie budzila nas tesciowa:) sluchajcie poniewaz tak jak zaznaczylam na poczatku chce mu kiedys pokazac opinie innych ludzi na ten temat - bo moja sila rzeczy moze byc nieobiektywna - to moze jemu doradzcie co ma zrobic by zmienic ten stan rzeczy

Gość ale Ci sie trafil
a on chce zmieniać ten stan rzeczy? wspołczuje serdecznie

Gość 1anonimowa1
nie mam pojecia czy naprawde chce - choc co do budzenia mowi ze tak - ale chyba sam nie bardzo wie jak - mi tlumaczy ze im mowil ale..."oni tacy juz sa"...A JA TAK STRASZNIE CHCIALABYM ZEBY TO SIE SKONCZYLO. WIERZCIE MI ZE BARDZO TRUDNO JEST POSTRZEGAC SWOJEGO MEZCZYZNE - TEGO KTORY Z ZALOZENIA MA SIE TOBA OPIEKOWAC JAKO MAMISYNKA:(

Gość 1anonimowa1
up

Gość _wredota_
ile on ma lat?

Gość 1anonimowa1
40....

Gość 1anonimowa1
up

Gość _wredota_
syndrom piotrusia pana :P

Gość 1anonimowa1
pewnie masz racje:(

1.Wygłuszcie ścianę. Zawalu bym dostała, jakby mi ktoś codziennie rano wrzeszczał za ścianą. (styropian) 2.Gdyby nie wrócił na noc pewnie zadzwoniłabym na policję, żeby go szukali. Jak mąż może nie wrócić na noc? Na następną noc Ty wybądź. Zanocuj sobie w hotelu, albo na noc, w której go nie ma zaproś sobie kogoś (np. kumpelę). 3.Jeśli nie wykonuje w domu tzw. męskich prac - wynajmuj kogoś, lub proś o pomoc sąsiada lub jego kumpla, informując go głośno, że Twój mąż nie umie tego zrobić. Po co Ci w ogóle ktoś taki? :O

Gość 1anonimowa1
sciana wygluszona:) ale oni otwieraja drzwi od naszego mieszkania i wrzeszcza.. a w drzwiach zamka ni ma:( reszte pomyslow powaznie rozwaze:)

Gość 1anonimowa1
wiesz ja po prostu staram sie szanowac jego uczucia(ta pieprzona empatia) nie raz moglabym poprosic mojego ojca by w czyms mi pomogl ale zawsze wyobrazalam sobie ze wowczas moj malzonek poczulby sie strasznie podle:( wiec najczesciej odwalam ta robote sama... choc jak jakis czas temu olozylam pieknie kafelki to uslyszalam (pol roku temu) ze sprawe spieprzylam bo olo jednego fuga sie wykrusza - juz nie wiem smiac sie czy plakac...

Gość 1anonimowa1
up

Gość 1anonimowa1
Zapomniałam wam napisac, że mąż miał kiedyś amputowane jądra i teraz musi brać zastrzyki z testosteronu, które nieźle kosztują

Gość te jądro to chyba jego matka
w torebce schowała

Gość te jądro to chyba jego matka
masz jakiegoś zaufanego kumpla np. z pracy? najlepiej samotnego? zaproś go do domu kiedy mężuś pójdzie spać do łóżeczka rodziców wtajemnicz go w intrygę ps. o bezpieczeństwo kumpla się nie martw, co prawda normalny facet rozkwasiłby mu ryja i zrzucił ze schodów, ale twój co najwyżej pójdzie zapłakany do mamy

Gość 1anoimowa1
jestesmy po ... moim monologu i cudownym seksu w jego warsztacie... nic nie poradze ze dla mnie to ten jeden jedyny...tzn poradze jesli z budzeniem mamy nic nie zrobi... obiecal ze to sie nigdy wiecej nie powtorzy...- mam nadzieje:(

Gość 1anoimowa1
up

nigdy nie wydoroslal, taki piotruś pan.... skoro wykonujesz parce meskie to nie musi sie wysilać....sex ? hmm jaki maż taki sex ;)

Gość pewnie że masz szansę
a może prościej poprosić teściów, żeby go nie budzili, bo wrzeszcząć budzą nie tylko jego? Albo klin klinem, wstawaj przez kilka dni o 4 rano, pobiegnij do nich i wrzaśnij, że czas wstawać

To załóż zamek do tych drzwi:) Ja wiem, że przez drzwi słychać, ale to będzie kolejny znak, że Ci się to nie podoba.

Gość 1anonimowa1

Gość ja komentuje tak
to jest trzeci taki sam topik, w roznych działach . Jestes bardzo niezdecydowana