Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iganatka

krótkie włosy=wygląd starej baby

Polecane posty

Dziewczyny z krótkimi włosami wyglądają jak stare baby.Kobieta powinna miec wlosy przynajmniej za ramiona. Nie raz sie widz dwudzietsoparolatke z którkimi wlosami która wyglada jak stara baba. Nie ma ani jednej atrakcyjnej dziewczynu z włosami krótszymi niz do ramion.

Gość a Marylin Monroe

Gość majorOhTheCity
ales pusta

Gość asdasd
troche prawda, krótkie wlosy- nawet jezeli pasuja, to postarzaja

Che wam odradzać scinanie włosów a doradzać zapuszczanie. Krótkie włosy czynią z ładnej młodej dziewczyny, stara babę. Jak macie geste włosy to zapuszczajcie do pasa, jak gorsze to wycieniujcie ale niech bęe przynajmniej za ramiona.

Rihanna ma 20 lat a wyglada lekko na ponad 30........gdyby zapusciła wlosy to miałaby szansę wyglądać na swoje 20 !

Gość bjjjjjjjjjjjjjjjj
Ale co cie to obchodzi jakie kto ma wlosy, rany boskie ze tez ludzie nie maja innych problemow...

Gość co za niemota niemoge
nie zależy od tego czy są krótkie,ale czy są dobrze i modnie ścięte :O

Według mnie nie. kazda krótka fryzura niewazne jak jest modna, postarza i jest niekobieca. Ja mam wlosy do pasa i bardzo geste i po prostu nie ma osoby ktora by sie za mna nie obejrzala i to zarowno faceci jak i kobiety. A jak ide z krotkowlosymi kolezankami to po prostu nikt ich nie widzi, wzyscy widza tylko mnie.

Gość gbdfgb
Iganatka, ale naprawdę nie musisz w ten sposób leczyć się z toksycznych relacji ze swoją matką. Skutecznie pomoże ci psycholog. Dostaniesz jakieś tabletki, pogadacie sobie...

wiesz co ? nie kazdemu pasuja dlugie. wiem o tym bo mialam. i teraz duzo osób mowi ze duzo ladniej mi w krótkich. co faceta podnieca? to ze bedzie sie nimi bawil, calowal i glaskał? Nie te czasy! Laski po prostu boja sie eksperymentowac z wlosami.

Gość właśnie krótkie odmładzają
no , ale u nas wciąz panuje przekonanie , że najlepiej to miec platyne wysuszona jak siano i solarke > To ci dopiero seksi styl :o

kaie holmes mlodziej i bardziej slodko wyglada w krótkich. twoja teoria sie nie sprawdziła

na tych zdjeciach -na pierwszym-ta pani nie ma długich włosów, tylko półdługie, na drugim krótkie. Niestety na obu wygląda beznadziejnie, ale te krótsz to jescze gorsze, ciekawe jak wyglada wstajac rano z łózka?? kazdy wlos stoi w inna stronę??

Gość a autorka ma trochę
racji! krótkie włosy to odważna fryzura, widziałam dziewczyne w krótkich mysich włosach i miała na nich jakieś pasemka .. rozmawiała z moją koleżanką z klasy i myślałam że to jej matka!! dopiero jak zobaczyłam jej twarz to okazało się że jest młodsza :O:O:o fryz dosłownie jak u starej baby, jeszcze gorszy jest baran na glowie

,,A jak ide z krotkowlosymi kolezankami to po prostu nikt ich nie widzi, wzyscy widza tylko mnie.,,----masz zaburzenia postrzegania . Poza tym , to , że ktos sie patrzy nie znaczy , że ladne . Na rozne dziwactwa to sie ludzie dopiero lubia patrzyc.

Faceci sa rózni. Są tez zboczeni którzy lubia grube kobiety, to sa i tacy którzy lubią brzydkie i krótkowlose. Buzie im zasłonią to im wszystko jedno ;) O dziewczynie z krótkimi włosami nie da sie powiedziec "laska", co najwyżej "zadbana pańcia". propunuje-niech taka 20-latka obetnie włosy na krótko i walnei sobie do tego wyrazny balejaż......ma jak w banku ze bedzie wygladac na duzo więcej lat niz ma.

baran i pasemka to zupełnie inna bajka. Wlosy maja byc zadbane , zdrowe i fajnie obciete. A długośc to sprawa indywidualna

do a autorka ma troche racji własnie o to mi chodzi, krótkie wlosy potrafia odmienic mloda dziewczyne w pańcię!

Gość starszaaa
Młodej osobie pasuje kazda fryzyra,a starszej niezbyt pasuje fryzura z długich włosow.

Gość stara baba to osoba mająca
tak skostniałe poglądy jak autorka .Przy niej krótkowlosa to pikuś.

z najgorzej jest jak ktos ma razdkie i oklapniete wlosy i je obetnie na krótko-wtedy taka dziewczyna wyglada jak calkiem lysa.....Takie rzadkie wloski earto zapuscic za ramiona i dobrze wycieniowac, ale nie krócej!

Gość vnmnnb
nie potafisz zrozumiec ze do kazdego pasuje inna fryzura:O czy to takie trudne??! ja na przyklad mam cienkie wlosy i nie moglabym ich aposcic bo wygladalabym idiotycznie:O

Gość a taka jedna
a ja czytałam że włosy dłuższe niż do łokci też wyglądają źle i osobiście się zgadzam! i myślę że kobiety w średnim wieku wybierają krótkie fryzury bo są praktyczniejsze (mniej układania mniej suszeni) wszyscy się do tego przyzwyczaili aż powstał stereotyp Ignatki ;)

ale jestescie ograniczeni co niektorzy kobieta moze wygladac ladnie w dlugich i krotkich wlosach choc nie kazdej pasuja dlugie ja jestem idealnym przykladem moje wlosy sa cienkie, jakies takie nijakie i krotka fryzura to jest to:)