Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marceliona

powinnam pojsc do lekarza?bola mnie miesnie,jestem senna,w gardle mam jakąś kluc

Polecane posty

kluche :( boli jak przelykam,plukam zeby ta wydzielina puscila ale mam zawalone cale :( juz 4 dni tak sie czuje ze bym ciagle spala.kaszel mam czasami taki meczacy,nie moze mi sie oderwac to cos w sordku.temp nie mam :(

wiesz co,moze wez jakies leki na grype,poloz sie,wypij goraca herbatke,gardlo plucz szalwia lub woda z sola i zobaczysz jak rano sie bedziesz czuc.jak nie bedzie lepiej to idz moze do lekarza-po co sie meczyc

Gość sibi
MASZ STAN ZAPALNY GARDŁA PEWNIE,PŁUCZ CO 2 -3 GODZ szałwią ona pomaga,kup rutinoscorbin aspirynkę i ciepłe łozeczko .a jak boli jak przełykasz polecam cholinex świetny na gardło to tabletki do ssania pomagają na ból

Gość sibi
noi przy grypie oczywiście leczymy tylko objawy to wiadomo,a jesteś senna bo osłabiony masz organizm i to normalne,jak do 2 dni nie bedzie poprawy do lekarza pójdziesz i tyle

boje sie ze bez lekarza sie nie obejdzie :( przespalam sie troche,kaszel mnie bardzo meczy,i mam temp :( taka ladna pogoda,nie mam pojecia gdzie ja sie tak doprawilam :(

jak bedziesz rano sie tak czuc to idz.ja doklasnie tak sie czulam,leczylam sie sama,i nic.i ta \"klucha \" w gard;le nieznosna jest,calka ta wydzielina po rpostu mi spywala na dol do oskrzeli.i dzieki temu juz tydzien w lozku na antybiotykach leze.takie infekcje latem wbrew pozorom nie sa lekkie i trzeba uwazac

Gość sibi
kaszel TAK MECZY BO WYDZIELINA ZALEGA W PŁUCACH TO IDZ DO LEKARZA JUTRO ,bo co innego ból gardła ,to można sobie poradzić.syrop jakiś pewnie dostaniesz a jak gardło mocno zawalone to i antybiotyk,choć niektórzy mówią że antybiot.to w ostatecznośći by brać.ale co się meczyć bedziesz,masz pewnie grype.może Cie zawiało,jadłaś coś zimnego np

Gość chyba jakiś wirus panuje
tak samo się czuje od 3 dni. Jutro ide do lekarza

juz widze mine mojej lekarki jak mnie zobaczy.jest beznadziejna,jak jestem u lekarza za czesto to jest niemila i jak mam do niej isc to od razu mi gorzej.pewnie jakbym kase rzucila na stół od razu bylaby slodka