Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinka1478564385

zaraz umrę!!! moja wych. powiedziala, ze 1 os. nie zdala matury

Polecane posty

Gość karolinka1478564385

z mojej klasy!!!! :( :( :( to na pewno ja ja jaaaa!!!! ;( ;( ;(

Gość Agata.sloneczko
to na pewno ty ;/

Gość tylko UPR
tak popieram to ty :classic_cool:

Gość karolinka1478564385
byla w szkole dzisiaj i moja kolezanka sie z nią widziala (bo spiewa z chorze i byla w szkole akurat na probie) ............. powiedziala jej, ze 1 osoba niestety nie zdała . ;(((((((( i jak sie takolezanka pytala kto ... to jej powiedziala tylko, ze to nei ona ,, ale jej nie powie kto ;((((((

Gość jak można nie zdać nowej
matury????????????????????????????????????????????????????????????????????

Aby nie zdać nowej matury nalezy wykonac jedną z 3 poniższych czynności: - nie przyjść na egzamin - nie wziąć długopisu na maturę - usiąść założyć ręce i z determinacją stwierdzić ze na egzaminie nie napisze się ani słowa. Bo tak. Bo system trzeba jebać. Innej opcji nie widzę.

Gość no tak tacy wszyscy mądrzy
oj można nie zdać. wystarczy pójść na rozszerzoną historię po lekcjach pewnego pana w moim liceum i bez dodatkowego przygotowania :/

EEE tam mój nauczyciel od historii na zajeciach zajmował sie gadaniem głupot i sprosnych dowcipów ale mature zdalam. I podstawowa i rozszerzona z historii. Bo ja byłam tym drugim rocznikiem zdającym mature nowa, kiedy trzeba było zdawac dwa poziomy z kazdego wybranego przedmiotu. i nie chodzilam na żadne korki, ba nawet nei przeczytalam podręczników.

Gość vdgf
zeby zdc maturde trZba zdc obowiazkowo poziom podstawowy, jeli nie masz 30% rozszeonego to sie ni liczy, masz wtedy z matury rozsz. 15% np. zeby zdac mature trzeba miec 30% z podstawowych

Gość ale to chodzi o dodatkowe
:o trzy przedmioty które się wybiera np polski, angielski, geografia trzeba mieć 30 % żeby zdać, nieważne czy podst czy rozsz :o jeśli chodzi o dodatkowe, które można zdawać tylko na rozszerzeniu to nie trzeba mieć 30 żeby mieć ZDANE, bo to już jakby nie jest liczone, napiszą np 25%