Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aramanda

Jestem szczupła, a.....

Polecane posty

mam okropny cellulit na pośladkach :O Nieraz zazdroszczę dziewczynom wazacym te kilka kilogramów wiecej a majacym jedrniejsze ode mnie pupy. Nigdy sie nie odchudzałam, odzywiam się w miarę zdrowo, waga trzyma się na stałym poziomie. Cellulit pojawił się u mnie stosunkowo niedawno, a może dopiero teraz go zauważyłam, zwłaszcza na jednym pośladku. Nigdy nie unikałam cwiczeń, codziennie wykonuje ich kilka, dodatkowo masaże zimnym natryskiem pod prysznicem, masowanie rekawicą (dopiero zaczełam). Od jakiegos tygodnia wsmarowuje w nie Eveline - SLIM EXTREME 3D - Termoaktywne serum wyszczuplające antycellulit (na jakimś forum wyczytałam, że dobre). Moja mama ma sporą pupę i uda, ale jakos nie zauwazam u niej cellulitu... a ja... jeszcze mi nie stukneła 20. i już mam :O. Nie wydaje mi się, żebym przesadzał... Nie narzekam na swoje ciało, ale to wpedza mnie w kompleksy... Jak wy sobie radzicie z cellulitem? I czy \"dotyka\" on osoby niezaleznie od wagi i wieku, czy moze jednak sa jakies uwarunkowania?

Gość iskierkaaa
a co ja mam powiedzieć??nie mam nawet 18 ,ale za to żylaki;/;/

Gość taka mała lady
armanda mam dokladnie to samo:-O jestem szcyplutka ale wogole nie ujedrniona.....

Nie mogę patrzeć na swój mały tyłek z cellulitem, wyglada to paskudnie :(. Wstydze się pokazać w bikini, dlatego kupiłąm sobie strój z dołem szortami :O

Gość czasxi
własnie jak ujednic nasze ciałka??

Gość taka mała lady
ja smaruje sie balsamami ujedrniającymi i narazie to tylko tyle robie w tym kierunku ale mam zamiar sobie jeszcze kupoic rekawice domasowania:)

Gość taka mała lady
aha i jeszcze od dwóch dni krece hula hopem:D podobno na brzuszek dobrze działa:P

Może taniec ;) Ja robie kilka ćwiczonek, ale oprócz tego, że mam jeszcze szczuplejsza talię to efektów zadnych :O

Gość taka mała lady
tancze sobie czasami w domu jak rodziców nie ma:P bo lubie jak muzyka jest ustawiona na maksa;-)

Najgorsze jest to, że cellulit na szczupłej osobie dośc mocno rzuca się w oczy :O