Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7 dni swiat

--- damska torebka --- co w niej nosicie??

Polecane posty

Gość 7 dni swiat

ja mam: portfel okulary telefon chusteczki blyszczyk troche smieci gumy do zucia krem do rak stare rachunki radio do auta i kluczyki

Gość za to ja
nie noszę damskiej torebki

Gość alter ego kasi z klanu
zazwyczaj g ó w n o a po cio ci to wiedzieć???????

a ja mam taki syf, że nawet jej nie otwieram, bo wszystko wypada.

Gość a ja nosze w niej
podklad kredke do oczu lusterko kluczyki i tusz do rzes nie wiem po co gumy czastem chusteczki i blyszczyki i pieniadze

Gość cykoria.
portfel szmine chustki i dokumenty

Pomadka ochronna, 3 pomadki kolorowe, 2-3 blyszczyki, lusterko, konturówka (choć nie używam), krem do rąk, portfel, okulary przeciwsloneczne, dlugopis, pióro, kalendarzyk, chusteczki higieniczne, gumy do żucia, klucze do domu, często parasolkę, tabletki od bólu glowy. Przeważnie tyle, w zalezności od tego gdzie idę czasami coś dokladam, nigdy za to nie ujmuję nic :p

Coraz więcej... do standardowych rzeczy doszło parę pęków kluczy i sama już nie wiem, które od jakich drzwi; śrubokręt, miarka, nóż, jedna część od klamki i paczka gwoźdźi... i ja się dziwię, że to cholerstwo takie ciężkie:D:D:D

Mnóstwo niepotrzebnych rzeczy. Za to jak się przepakowuję do innej torebki i czegoś nie przełożę, to wtedy jest niezbędne :)

Kosmetyczka, klucze do pracy, notes, pióro, portfel, dokumenty, perfumy lub dezodorant, czasami grzebień;) Troszkę śmieci - obowiązkowo:P

Gość koyya
portfel okulary telefon chusteczki błyszczyk trochę śmieci gumy do żucia krem do rak krem dove krople do oczu tabletki przeciwbólowe chusteczki wilgotne kosmetyczkę z podpaskami, wkładkami i tamponami lusterko kalendarz szczotkę do włosów piórnik notes dokumenty kalkulator mp4 książkę do poczytania gumki do włosów klucze żel do mycia rąk pastę i szczoteczkę do zębów i to na tyle :)

Gość ale bredzisz
a gdzie wibrator ???

portfel dokumenty krem puder w kremie puder w kulkach pedzęl do pudru korektor cienie do oczu kredke kilka błyszczyków pomadke perfumke klucze do domu klucze do auta gumke do włosów gumke do życia ;) podpaski chusteczki długopis kartke papieru zapalniczke (chociaż nie pale) i to wszystko jest mi zawsze niezmiernie potrzebne heh ;);)

Gość Karte kredytowa
Dokumenty , buspassa i butelke wody

portfel chusteczki pomadkę truskawkowa Nivea długopis Torebki zapachowex2 zapalniczkę(nie palę) Szczotkę do włosów z lusterkiem podpaskę tabletki przeciwbólowe zawsze jakiś mały napoik, wodę mineralną

Było już. :) Klucze, telefon, filtr ochronny w sztyfcie, krem do rąk, okulary, okulary przeciwsłoneczne, mąkę ziemniaczaną, pomadkę ochronną, lusterko, szminkę & błyszczyk, portfel, kalendarz, długopis, chusteczki higieniczne.

Gość i sru i fru
Portfel . okulary słoneczne, okulary do pracy przy kompie,kluce, telefon,gumy do żucia,grzebien.chust. hig , jakis błyszczyk lub pomadka

Gość gość
- kilka paczek chusteczek higienicznych - telefon - portfel - tik taki - klucze - długopis - kalendarzyk kieszonkowy

Gość słonecznie z Poznania
Portfel, klucze, sluchawki do telefonu, szczotka, puder, pędzel, krem do rąk, długopis, fajki i zapalniczka (palę okazjonalnie), podpaski, chusteczki, jakieś latające monety i stare paragony ;) Czasami jakieś różne inne dziwne rzeczy :D