Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenia mam

jak mi sie nie chce

Polecane posty

Gość lenia mam

powinam sie uczyc,a czatuje:( esh musze czytac wiersze,przypominac sobie tresc nowel.Bronie sie z tematu z literatury angielskiej. obrona za 5 dni... a ja jestem w "polu"

Gość
5 dni to kupa czasu :D nie ma się co przemęczać

no ja sie nie bronie ale tez mam glupi egzamin z literatury powszechnej i totalnie mi sie nie chce. a to ostatnia rzecz jaka mnie dzieli od wakacji;) masakra

Gość lenia mam
i jak sobie pomysle,ze musze sie zastanawiac co Yeats mial na mysli w "sailing to Byzantium" ,to mnie szlag trafia.Kocham angielski,ale nie cierpie pytan w stylu"co autor mial na mysli" Mam nadzieje,ze zdażę. Denewuje sie,bo zdarzyło sie u nas,ze osoby nie obronily. Cos w ogole ostatnio malo energii mam

Gość w końcu to twój problem
najwyżej nie obronisz skoro masz fajniejsze sprawy na głowie zamiast nauki. Czyż wszyscy muszą mieć tytuł przed nazwiskiem?

Gość lenia mam
musze sie obronic,inaczej nie dostane pracy. takie sa u nas realia.Osoba moze byc w czyms cholernie dobra,a nie ma papierka i odpada. Jutro sie zbieram w sobie i do notatek:)

Gość w końcu to twój problem
No widzisz, czasami taki prztyczek w nos pomaga. Co masz zrobić jutro, zrób dziś. A lenia pogoń. Może wrócic po obronie :-)