Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvv

NA CO PATRZYCIE PRZY WYBORZE PARTNERA?

Polecane posty

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Gość ajajajajaj
nie mam w czym wybierac, nikt mnie nie chce

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvv
no tak ale jak sie zakocha mozna wmowic sobie ze sie nie kocha i znakezc tegoi ideal

po kolei patrze i oceniam: 1- wzrost i wyglad 2 - inteligencja 3 - poczucie humoru 4 - zawartosc majtek ;]

Gość tepas jak but

kurna, dobre pytanie, najpierw chyba na aparycję, ogólnie czy wygląd mi pasuje...potem szczególy:oczy...czy widać w nich emocje, intelekt.. potem sposób formułowania wypowiedzi...mowa ciała,gesty ....co uznaje za śmieszne...jakie ma podejście do różnych spraw..i czy czuję się przy nim dobrze....i nie jestem zablokowana. a potem cała reszta... to tyle dzisiaj.

Ja mysle, ze najpierw musi byc zawsze to "cos", fascynacja. Potem w miare poznawania sie odkrywaja sie zas nastepne cechy takie jak czy partner jest osoba porzadna, prawdomowna, jaki ma charakter, osobowosc eccc. Ale jesli nie zaiskrzy to facet moze byc nainteligentnieszy, moze miec superowy charakter ale nici z glebszej znajomosci, moze co najwyzej zostac kumplem lub dobrym przyjacielem.

Gość Ju............................
Mogę sobie tylko popatrzeć, bo i tak mnie nikt nie chce.😭

Gość czy ma kase
jasne, ze z golodupcem sie nie bede zadawala

Gość prawda jest taka........
ze wystarczy, zeby zaiskrzylo i kobieta juz widzi w facecie partnera. Gdyby bylo inaczej, nie byloby tylu topikow "on jest niedobry, bije mnie, zdradza, oszukuje" etc.

Gość Ju............................
A nieprawda. Prawda jest taka, że wystarczy, żeby facet kobietę zechciał, a ta już sika po majtach ze szczęścia.:D

tak, musi zaiskrzyć, choć u niektórych jeśli o to chodzi to refleks się opóźnia...i czasem zakochują się w kimś wtedy, kiedy temu komuś już mija..rozważają za i przeciw.... za miłością nie trafisz, żuraw i czapla, to przykład bezsensownej miłości... Ale fakt...MUSI BYĆ CHEMIA...no i , nie da się pominąć tego,że musi być dobry seks....to cementuje związek, a jeśli są wątpliwości to sprawia że łatwiej podjąć decyzję "na tak"