Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saven

dziwna mentalność, głupota, czy chęć życia w biedzie, na czym to polega ?

Polecane posty

Gość tak nie zyczy sobie sąsiedztwa
rodziny jednak wcale mu to nie przeszkadza od tej rodziny ciągnać kase ile wlezie.

Gość Saven
aNNalogia Jeżeli na działce mojego kuzyna mam wybudować hotel lub pensjonat to dla mnie to jest za mało , głupia sprawa ale nie potrzebuję takiego wspólnika , natomiast coraz częściej słyszę o sprawach sądowych pomiędzy wspólnikami , nie chcę i nie potrzebuję

no ok - co innego stwierdzenie : "nie chcę" a co innego powiedzieć , ze takie w ogóle nie istnieją -jak to zrobiłeś ... moze sie czepaiam, ale widac po Twoich postach, ze wkurzony chyba jesteś

Gość Saven
aNNalogia Zasadę mam, nie wchodzę w spółki i nie potrzebuję spółek , zwykle takie wspólne działanie ma dwa końce kija

mi chodziło tylko o to uogólnienie... teraz już musze iść, na swojego kuzyna nic nie poradzisz, najwyżej nie pożyczaj mu żadnej kasy i za jakiś czas zapytaj znow o ziemię

Gość Saven
Jeżeli mój kuzyn nadal będzie uparty i nie zechce sprzedać tej łąki to poszukam innego miejsca przy rzece i wybuduję pensjonat lub hotel , to nie ja jestem uparty :)

Gość Saven
tak, mój kuzyn chce rozpocząć działalność od pożyczenia 10 tys. zł. , czy podejżewasz że za pożyczone pieniądze chce budować pensjonat ? za 10 tys. zł. to mój kuzyn może najwyżej łąke skosić :)

Gość Saven
Ostatnio usłyszałem info, że firma MERCEDES wycofała się z produkcją aut w Polsce i wybrali Węgry , podejżewam że dlatego, ponieważ Polacy chcieli zjeść ciastko i je mieć , tak to jest, gdy chytry chce zyskać to za moment traci :)