Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość persaluti

CO ROBIC NA PIERWSZYM SPOTKANIU?

Polecane posty

Gość persaluti

hej zamierzam sie spotkac z chlopakiem z ktorym gadam na gg poznalismy sie na czacie wiem jak wyglada on chce sie spotkac jednak ja nigdy nie bylam w takiej sytuacji znaczy nigdy sie nie umawialam z chlopakiem z neta a tym bardziej w realu nigdy nie mialam chlopaka i nie poczulam bliskosci drugiej osoby.teraz kiedy zgodzilam sie na spotkanie nie wiem co mam zrobic powoli panikuje i najchetniej bym tam nie szla uciekla gdziej daleko.ja poprostu nie wiem jak sie tam zachowywac co robic o czym mowic?dziewczyny licze na wasza rade wsparcie cokolwiek!

nie panikuj, możesz rozmawiać o wszystkim, na pierwszym spotkaniu możesz mówić wszystko, o pogodzie, o kocie, psie, babci, o tym co robisz, kto Cię zdenerwował etc...tylko naturalnie, i nie martw się, faceci na pierwszym spotkaniu lubią mówić sami...o sobie..po prostu słuchaj:-)powodzenia🖐️

Gość persaluti
ja tu naprawde mysle o w szystkim a jak bedzie wygladalo przywitanie buziak uscisk dloni przytulenie?a jak pozegnanie?nie chce by mnie nigdzie odwozil noi tak glupio umawiasz sie z kims w jakims miejscu stoisz tam i myslisz ze moze on ciebie obserwuje z ukrycia i moze nie podobam mu sie nie wiem nawet jakie miejsce wybrac na spotkanie co bedzie odpowiednie

Gość ghgh
czy ty troche nie przesadzasz ? MOze idz do psychologa .

on też się obawia, nie martw się, będzie dobrze, bądź sobą:-) jak naprawdę nie bedziesz wiedziała co mówić mów to co czujesz, że się obawiałaś, że myślałaś...jak będzie...on podzieli się swoimi uczuciami i dalej będzie jeszcze lepiej...faceci wolą prawdę niż głupią kokieterię, z której nic nie wynika..mów konkrety...

Gość persaluti
wiem ze przesadzam ja sama to czuje ale wyobraz sobie ze ja nie mialam nigdy faceta i nie przebywam w towarzystwie facetow mam prawo miec watpliwosci moze to i glupie ale tam mam i sie boje Chloe dziekuje Ci bardzo ze mnie pocieszasz bardzo bardzo