Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mercy_

Canon PS-A580 - ma ktoś? Proszę o Wasze opinie na temat tego aparatu

Polecane posty

Gość mercy_

co sądzicie o tym aparacie? nikt wśród moich znajomych nie ma tego modelu, dlatego nie mam się kogo doradzić, może wy coś wiecie na ten temat? :) A może warto dołozyć stówkę i kupić A590 IS? Który z tych aparatów jest lepszy? proszę o Wasze komentarze:)

nie wiem jakie to sa, ja pare dni temu oblukalam prawie wszystkie i wybralam canona ixus 70 za 560 zl z przesylka z drugiego konca polski (bo w sklepie co najmniej 700 zl). najlepszy za niezla cene na dodatek. ma przyjsc od 5 dni :)

Gość tylko coś dodam
niedawno kupiłam sobie canona a590is, robi fajne zdjęcia i jak na razie jestem bardzo zadowolona :)

Gość mercy_
dzięki bardzo, jednak prosiłabym jeszcze o komentarze osób, które miały do czynienia z tym aparatem:)

Gość jak podpowiedziałem Turquoise
Ixus jest "marką" w marce - BTW 8 Mpx na malutkiej matrycy ... Nie testowałem, ale jestem pełen wątpliwości, czy starsze i używane (w tej cenie) 3 Mpx nie będą lepsze. Chociaż seria A jest naprawdę całkiem udana ... Zresztą ceny takie już są, że jak Ci nie będzie odpowiadać, zmienisz na inny i po sprawie :)

Gość a580 jest dobry
ale imo lepiej dopłacić stówkę bo 590 is ma stabilizację obrazu !

Gość jak podpowiedziałem Turquoi
Jeśli wyżej prawdę gada (że tylko 100), dobrze prawi :) Warto mieć "stabilizację". W szczegóły już mi się nie chce wnikać ...

Gość a580 jest dobry
w obiektywie oczywiście!

Gość jak podpowiedziałem Turquoi
w obiektywie czy w sofcie ? obiektyw niewymienny praktycznie w takich "gówienkach" ... Dobrze działająca stabilizacja to nie bajer ! "Bajer" na dziś to 10 Mpix na matrycy 1/2 " :o

A ja kompletnie nie wiem o czym wy mówicie :P ;) ale korzystajac z okazji, ze sa tu faceci (?) znajacy sie na takich rzeczach, to moze wiecie tez, jaki kodek i skad sciagnac, zbey mi sie odtwarzaly pliki avi? :D

Gość a580 jest dobry
heh ja jestem kobietą , więc wypraszam sobie :classic_cool::P dokładnie, stabilizacja to nie zaden bajer, ale jesli ktos juz tak to traktuje to mogę powiedziec, że to bardzo PRZYDATNY "bajer"... Turquoise - http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=458&AVIcodec+1.2.110 ;)

Gość a580 jest dobry
cieszę się, że mogłam pomóc;):P

Gość a580 jest dobry
na potwierdzenie moich słów, że stabilizacja jest potrzebna , proszę zobaczyć sobie filmik zrobiony canonem a590 is: http://pl.youtube.com/watch?v=EL1yX1lPtco dla porównania przykładowy filmik zrobiony a580: http://pl.youtube.com/watch?v=2vJ8qwMf4g4 Naprawdę polecam A590 IS - porządny aparat w przyzwoitej cenie:) nie chce mi sie rozpisywać na jego temat, kupisz go to się przekonasz , że dobry :) oczywiscie najbardziej moga przekonac się o jego zaletach osoby, ktore nie są "zielone" w dziedzinie fotografii ;) ale to aparat odpowiedni rowniez dla kompletnych amatorów ;)

Gość mercy_
dzięki za odpowiedzi:) ale rzeczywiscie ta stabilizacja obrazu jest taka potrzebna? :P nie znam się na tym, więc pytam, nie bijcie:P:D

Gość jak robisz zdjęcia w złoch war
unkach pogodowych z najdłuższym zoomem to się przydaje :)

Gość jak robisz zdjęcia w złoch war
a czy potrzebna - nie, nie jest potrzebna w 90% przypadków (chyba że większość zdjęć robisz wieczorem lub w nocy) :P

Gość a jaa....
zakupilam 2 lata temu canona A710. Kazdemu polecam. Robi naprawde swietne zdjecia. Zreszta Canon to Canon. Uwazam ze to najlepsza firma co do aparatow i kamer. Pozdro

Gość mercy_
cholera...miałam iść dzis z rana po aparat, bo jest promocja własnie na te dwa modele a ja nadal nie wiem , ktory wybrać :o

Gość mercy_
no powiedzcie... ktory wy byście wzięli: A580 czy A590 IS?;) bo naprawdę jestem w kropce...

Gość mercy_
A jeszcze powiedzcie jakie klisze najlepiej pasują do Canona ? Fuji czy Kodak?

Gość mercy_
post z 19:39 to podszyw!!!:o :/:/