Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala zasmucona

CZY TO JEST DOBRE ?? CZY ZLE ??

Polecane posty

Gość mala zasmucona

Mowi sie ,ze w ukochanej osobie powinno sie miec rowniez przyjaciela,kumpla ...I tak rzeczywiscie jest w moim przypadku .. Z moim ukochanym moge gadac doslownie o wszystkim,juz gadamy o takich pierdolach ,ze przy kolezankach sie wstydzilabym o tym mowic,a przy Nim nie ... Hihi nawet przy sobie bekamy i eee ...prykamy ;D Po prostu tak czujemy sie przy sobie luzno :) Moj chlopak lubi mnie denerwowac bo mowi ze slodko sie zloszcze ... Ale ja jestem taka,ze bardzo biore cos do siebie :(( A on mowi ,ze to w zartach bo ja taka luzacka jestem i to mu sie strasznie podoba we mnie ... Ale czasem sobie mysle ,czy to dobrze?Ze taka luzna jestem przy chlopaku ?Moze powinnam byc bardziej hmmm ,,wyniosla'' ? Nie zartowac tak z nim i w ogole ... Idziemy ulica i On idzie obok mnie tak jak kolega :( A ja bym chciala sie przytulic i musze na sile to robic ,bo on mowi ,ze to ,,przypal''przy ludziach :( czy ze mna cos nie tak? czy dobrze ze tak sie luzacko w swoim towarzystwie zachowujemy ??

Gość amis
dla niego to jesteś teraz kumpel a nie dziewczyna

No chyba lepsze to, niż byś miała się bać odezwać na jakikolwiek temat, bo \"co on sobie może pomyśleć\"...No ale dziwne, że dla niego to \"przypał\" przytulac się z Tobą przy ludziach.

i dobre, i złe odpusć sobie to bekanie i jak to ujełas "prykanie" :P badź czasem słodką istotką (nie mylic z głupiutką!)

Gość mala zasmucona
ale gdy jestesmy sami we dwoje to ehh ... jak ksiezniczke mnie traktuje :( przytula ,caluje ,obejmuje .. a przy ludziach tego nie robi bo mowi ze to wstyd :( on jest ze wsi i jestem jego pierwsa dziewczyna .. moze dlatego co :(??

Gość mala zasmucona
nie nie nie nie i aramanda- no najwyzej przestane to robic :( zeby dostrzegl we mnie kobiete a nie kumpla :( ale on wlasnie mi mowil ze pdooba mu sie to we mnie ze jestem taka luzna a nie jak inne panienki - damulka :/

Każdy gustuje w innych dziewczynach. Jak będzie chciał jednak damulke, to sobie znajdzie... Ja tez przy moim chłopaku mogę i robię wszystko, tak jak on przy mnie. Mimo to potrafimy spędzać wspaniałe, pełne czułości chwile.

no nie badz zadufana w sobie dama tylko zwykla dziewczyna ;) z ktora mozna sie posmiac,, pogadac na powaznie i poprzytulac :)

ja przy moim tez tak sie zachowuje. Ale nie tylko. Czasem jestem przy nim słodka, jak napisała to aramanda, robie slodkie minki. Nie moze sie powstrzymac zeby mnie nie przytulic i pocalowac. Nawet na ulicy. Nieraz gotuje mu cos dobrego, jemy kolacje przy swiecach i wtedy widzi ze moze robic ze mna inne rzeczy niz z kumplami :) nie martw sie, to sie zmieni.

Gość mala zasmucona
MaLudaaa - no dokladnie ,tez tak mysle .. a on wlasnie nigdy wczesniej nie mial dziewczyny ,bo mowil ,ze wszystkie to damulki ,a ja jestem inna ,bynajmniej z jego otoczenia ... aramanda - tylko zastanawia mnie to ,dlaczego on taki wstydliwy przy ludziach ;/ ze wtedy traktuje mnie jak kolezanke :( przy kolegach tez ;/ bo mowi ,ze to wstyd i ze beda sie smiac ,ze on pantoflarzem jest ;/ a naprawde zapewniam was,ze on jest bardzo wstydliwy ;/ jak gdzies idziemy do sklepu to ja musze o cos prosic bo on sie wstydzi ;/

mój też był taki na poczatku ;) może jeszcze nie do konca dojrzał do tego, żeby się nie wstydzić :D przejdzie mu i to szybko ;) a jak nie to sama zacznij go łapać za rekę czy przytulić, w koncu się przyzwyczai i sam bdzie szukal twojej bliskosci ;)

Gość mala zasmucona
aramanda - ojj oby bylo tak jak mowisz :) tak jak w Twoim przypadku :) wlasnie mi sie wydaje ,ze on nie dojrzal ;/ kazdy mi mowi ,ze on mnie strasznie kocha,ze to widac,ale taki dzieciaszek jeszcze z niego i nie umie jeszcze sie zachowac w takich sytuacjach ..ze musi dorosnac ... i tak juz w niektorych sprawach robi postepy ,wiec oby i z tym zrobil postep :)

Wiesz, ja też żartuje z moim chłopakiem, śmiejemy się, gadamy o głupotach, ale sa pewne granice :D ;). Własnie tym sie rózni dziewczyna od kumpla - z kumplem mozesz robic durne rzeczy, bekac, puszczać baki czy niewiadomo co, a z dziewczyna mozesz sie poprzytulac i pomiziac ;)