Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EHHHHHHHHHHH

DLACZEGO ON MI TO ROBI EH ???

Polecane posty

Gość EHHHHHHHHHHH

mam male piersi ... moj chlopak wie ze to moj kompleks a jak widzi w tv laske z duzym biustem to na zlosc mi mowi ,,ale ma super cycki mm '' eh :( i sie przy tym smieje :( i ja sie zloszcze i mowie ,,to idzi do niej '' a on sie smieje i mowi ze na zlosc mi to robi a ja zaraz panikuje :( ale juz taka jestem :( ze chce zebym tylko ja sie dla niego liczyla i nie slinil sie na widok innych :( to ja chce byc dla niego najlepsza :(( czy ja zle robie ?? czy on ??eh :(

No przecież robi Ci na złość. Gdybyś na to nie reagowała, to by tak nie robił.

Gość EHHHHHHHHHHH
no wiem :( ale mnie to denerwuje bo ja naprawde mam meeeeeeega kompleks na punkcie swoich piersi i gdy mi to mowi to jeszcze bardziej mnie to denerwuje eh :( chcialabym zeby przestal ;/ i jakos mnie podbudowal :((

Gość Izsa
ja tez mam dosc maly biust ledo 75 B a mój chłopak jest nim zachwycony i akceptuje mnie taka jak jestem ,,, i ja tez sie staram tym nieprzejmowac male jest piekne

Gość EHHHHHHHHHHH
taka_jedna_blondyneczka - ja tak nie umiem mu robic :( bo nie potrafie ukryc tego ,ze jest on dla mnie najlepszym facetem na swiecie ;/ i wiem - to moj blad;/ bo tez powinnam robic tak jak on robi ;/ i chyba zaczne ;/ Izsa - jejuuu jak ja bym chciala miec 75 b ;(( ja mam 70 a !!!!!! wyobrazasz to sobie :(?? koszmar ;( i jak widzimy dode w tv to moj chlopak sie slini i mowi ,,ale ma dydory mmmm '' ehh :( i jak tu sie nie denerwowac :( moglby on sobie oszczedzic tych zartow;/

Gość Izsa
albo dogaduj ze ma malego penisa

Gość Izsa
silkonuy go kreca to kup mu dwa balony i nadmuchaj tak sama zabawa

Gość EHHHHHHHHHHH
no kurde - a to jakas herbatka ??serio rosna ;D ?? taka_jedna_blondyneczka - no dokladnie ; /a on sie jeszcze cieszy ze mi tak dogryza ;( ja bym mu task nie umiala robic przykrosci eh :( Izsa - chyba tak zaczne robic ;d mojemu chlopakowi ojj daleko do miesniaka bo jest wielkim chudzielcem wiec bede mu dogryzac z miesniakami ;D

też mam 75 B i chłopak mi mówił, że może i są malutkie, ale dla niego najpiękniejsze :) I nigdy nie robiłam z tego problemu, że jestem deską, czy coś w tym stylu. Teraz mi troche urosły piersi po tabletkach anty, to mówi, żeby już więcej nie rosły :P Ale też się czasami zgrywał, że inne mają takie a siakie jak widział, że się tym denerwuje. Faceci... ;P

Gość Izsa
moze on nie jest ciebie wart powiedz mu tak: Przykro mi mam małe piersi i tego narazie nie zmienie jak ci sie cos nie podoba do WYPIE*DA*AJ

Gość EHHHHHHHHHHH
Izsa - hahahaha tak zrobie ;D i ciekawe jaka bedzie mial mine ;D moze wtedy przynajmniej mi nie bedzie przykro jak tak mi znow dogada;/

Gość Izsa
mozesz tez z deczka przytyc wiesz mi urosly ale ogolnie jestes jaka jestes nie ma sensus sie katowac jak ktos ma cie pokochac to pokacha CIe a nie twoj biust co nie ?

niestety jest jdno "ale"; nie mozna tych ziol razem z tabletkami anty,bo jest słabsze ich dzialanie(niby) ja niedlugo pilam ta kozieradke i urosly mi 4 cm w obwodzie, byly takie baloniki,pecznialy,fajne ale jednak zdecydowalam sie znowu na tabletki,bo moja cera cierpiala :(

Mozesz mu tez zrobic na zlosc w inny sposob...jak gdzies razem wyjdziecie, chociazby na spacer, odwal sie w najlepsze ciuchy, wymaluj sie mocniej niz zwykle, tak by inni faceci sie za Toba ogladali.....

Gość Izsa
Silikon kazdy moze miec a mozesz powiedziec taka laska jak doda nawt by na ciebie nie spojarzala odrazu go odrzuci

Gość EHHHHHHHHHHH
no kurde - no ja wiem ,ale mnie do tej pory krecili miesniaki ,ale pokochalam mojego chlopaka takiego jakim jest i teraz to on dla mnie jest najlepszym facetem na swiecie i nie zamienilabym go na zadnego pudziana i nie dogaduje mu w takim sposob jak on mnie :( i dlatego mi jest przykro eh :( MaLudaaa - mi kiedys urosly po tabletkach anty ale niestety lekarz kazal odlozyc bo mialam straszne bole trzustki i watroby eh ;/ no faceci ehh ... :( Izsa- wlasnie ja nie moge przytyc ;/ jem i jem i nic :( tylko tylek rosnie ;( no dokladnie .. jak kocha to mnie cala .. ale przykro mi gdy gada takie rzeczy :( wolalabym zeby nic nie mowil albo zeby powiedzial ze to moje piersi mu sie podobaja :(

Gość Izsa
Nie wiesz i tak nie jest zle moj miesniak mimo ze jest umprzejmy dla moich piersi powiedzial ze jego brat ma takie duze (bo ma !) ze nie jedna laska mu pozazdroscila ;d ale teraz jest ok poprostu zaaceptowal wkoncu to musi byc milosc? a tebletki anty dzialaja dobrze nz ceree?

Albo przestaniesz zwracać na to uwage i mu się po prostu znudzi takie gadanie (bo co to za frajda jak masz to gdzieś) albo powiedz mu "Przykro mi mam małe piersi i tego narazie nie zmienie jak ci sie cos nie podoba do WYPIE*DA*AJ" -ten tekst mi się podoba najbardziej ;P

Gość EHHHHHHHHHHH
no kurde - chyba i tak je kupi i zaczne pic :(( byle mi cos uroslo :(( a czulas sie po tym dobrze ?? nic CI nie dolegalo ?zadnych boli ?? taka_jedna_blondyneczka - no wlasnie jak idziemy na miasto to sie chlopacy ogladaja i on mowi ,,pfff tez mi cos !chyba sa slepi '' i sie smieje i ja sie denerwuje znow ;/ eh :( Izsa - juz mu powiedzialam ze silikon moze miec kazdy i tez mi wielkie halo a on na to ,,to co ! ale jak super to wyglada mmm to sobie tez tak zrob hahaha '' o :( caly on :((

Gość Izsa
Niezly co nie ;d nie bez powodu mam ksywke pyskata musimy sie bronc dziewczyny w erze silikownów

Gość Izsa
On poprostu ma kompleksy i probuje sie przy tobie dowartościować. :)

Gość EHHHHHHHHHHH
MaLudaaa - hehe mi tez sie ten tekst spodobal ;D nastepnym razem tak mu powiem ;D chyba macie racje - najlepiej wrzucic na luz i byc pewnym siebie mimo wszystko ;)) Izsa -no dokladnie :(( moj chlopak mam nadzieje ze tez moje piersi akceptuje :( wkncu 2 lata razem :( tabletki w moim przypadku dobrze dzialaly na cere :) ale gorzej z watroba :(

Gość Izsa
ehhhh TRZYMAJ SIę i nie poddawaj:) małe cycki są super bo są małe i nie dyndaja !!! i nie zwisaja jak uszy u jamnika : D ijeszcze ci urasna np po ciazy i beda IDEALNE

Gość EHHHHHHHHHHH
Izsa - tez mi sie tak wydaje :( ostatnio mu gadalam dla zartow ,,lee moglbys isc na silke mm jak to fajnie wyglada '' ( chcialam mu sie zrewanzowac za te teksty o cyckach ) i ja patrze a on mi mowi po tygodniu ,,a z silki wrocilem'' a u mnie sie chwalil swoimi miesniami ( ktorych nie ma hehe )