Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EHHHHHHHHHHH

DLACZEGO ON MI TO ROBI EH ???

Polecane posty

Gość Izsa
My akceptujemy małe penisy, tłuste brzuszki, pryszcze, nieswiezy oddech, piwko z kolegami, ogladanie sie za dupami. A oni robia HALOO z malych cycek. Zawsze sa push upy a slipek z push upem nie ma dlatego babki sa góra !

Gość Izsa
ehhh- widzisz on ma kompleksy ... he

Gość EHHHHHHHHHHH
Izsa - dzieki :) i powiem mu nastepnym razem tak jak mowilas ;D ze jak nie podoba sie to niech wypier***a ;D no dokladnie :) i male sa jedrne i za pare lat beda nadal fajnie wygladac :) taka_jedna_blondyneczka - no tak zrobie ;/ bo on ciagle mowi ,,oj to sa zarty' ale kurcze moglby zartowac na inny temat a nie na ten drazliwy dla mnie :(( i wcale to nie sa zarty bo sprawiaaja mi przykrosc :( a kurcze..w kazdym zarcie jest prawda eh wiec moze serio wolalby inna z wiekszymi ;(

Gość Izsa
ehhhhh- powiedz jak wolisz wieksze to po H*J jestes ze mna

Gość EHHHHHHHHHHH
Izsa - eh dokladnie ;/ my musimy akceptowac to ,ale oni juz nie moga ;/ wrr ;/ i tak my jestesmy gora ;D

Gość EHHHHHHHHHHH
Izsa - mowilam mu ..a on na to ,,bo Cie kocham ,a moze lubie duze ale Ty masz male i mi nie przeszkadzaja '' :( i kurcze juz nie wiem co mam o tym myslec :(( zartuje i mi dogaduje a tu taki tekst mi mowi :(