Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość źle się czuje

moje życie to dno

Polecane posty

Gość źle się czuje

Od roku mam meża jak wychodziłam za mąż myślałam że to to znaliśmy się 5 lat a teraz się zauroczyłam starszym o 17 lat facetem z pracy nawet nie wiem czy on mną też i wiem że to nie ma sensu dla niego jestem małolata z mężem tak średnio się dogadujemy a zawsze chciałam mieć normalną rodzine dom dziecko i psa a co mam jestem głupia i na własne życzenie niszcze sobie życie

Gość El Mariachi
No i?

Gość rozumie cie
mam podobnie tylko ja sie zauroczylam w starszym o 22 lata kaplanie to dopiero bez sesu...

Gość źle się czuje
chce żyć inaczej chce być szczęśliwa nie wiem co robić mąż to nie to a ten drugi ma dziecko 5 lat młodsze o de mnie więc pewnie nic z tego nie bedzie rodzna by mnie zabiła za rozwód

Gość Tłusty proboszcz
:classic_cool:

Gość Kobietka Wesoła
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... jeszcze nie dno, tylko trochę zamuliłaś swoje życie.... bywa!

Gość źle się czuje
ja nawet nie wiem czy ten starszy by c hciał ze mną być wiem że mu się podobam ale pewnie ma polew z małolaty i jeszcze ten mój mąż my do siebie jakos nie pasujemy przed ślubem tak tego nie widziałam albo nie chcialam a teraz to wiem

Gość El Mariachi
A dałaś już mu dupy? :)

Gość źle się czuje
głupie pytanie nie nie spałam z nim i nie o to mi chodzi ale widze że nie rozumiesz o czym pisze

Gość źle się czuje
Marzę o stosunku z nim ale tymczasem podrzucam mu tłuste pająki do kanapki :classic_cool:

źle się czuję- zauroczenie ma to do siebie, ze po jakim czasie mija, albo przetrzymasz albo wdasz się w romans z facetem, który może cię potraktować jak odskocznie- wątpie jednak, czy zostawi dla ciebie żonę. Twoim probleme nie jest to zauroczenie- bo podobnym będziesz ulegać co najmniej raz w roku- wierz mi, ale małżeństwo w którym nie ma żadnych emocji. Proponuję rozstanie się zmężem na jakiś czas- zobaczysz czy zatęsknisz. Czemu miałabyś się unieszczęśliwiać?

Gość źle sie czuje
no juz sie nikt nie podszyje ten facet jest po rozwodzie nie wiem czy ma kogoś ale to moje zauroczenie już troche trwa i nie wiem czemu wizualnie mój maz jest bardziej atrakcyjny a wogóle jak mam meża nie powinnam się zauroczyć INNYM a moż mąż to nie to

Gość źle się czuję
nie tylko że myślę o nim bezustannie ale jeszcze wyjadam mu kanapki i podglądam go jak sika :classic_cool:

Gość źle się czuję
zapomniałam dodać, że on sika do tych swoich kanapek :classic_cool: a ty podszywie głupi spadaj, nawet pisać poprawnie nie potrafisz :p