Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psikusek

test ciazowy.. pytanie....?

Polecane posty

Gość psikusek

Czy jesli zrobilam test ciazowy okolo 10 dni po stosunku to mógł wskazac poprawny wynik?

co ty! po tygodniu juz pokazuje!!!teraz te testy sa bardzo czule! powinno byc napisane na opakowaniu ze juz 7 dni po -wynik prawidlowy!

Gość DO karen 80
to oc jest napisane na opakowaniu, a to co jest faktycznie, to dwie różne sprawy więc nie opowiadaj głupot:O

Gość wczesniej nie mialam dzieci
test moze sie "pomylic" tylko w jedna strone nie pokazac ciazy jak jest w wyniku zbyt malej ilosci stezenia gonadropiny kosmnowkowej w moczu jezeli zas pokazuje ze ciaza jest to znaczy ze na bank jest

ty nie opowiadaj glupot!!! wiem bo zaszlam w ciaze i lekarz jeszcze nie widzial tak bylo wczesnie -trzymali mnie w szpitalu tydzien !!!wiec uwazaj -bo ty mowisz glupoty

Gość karen przestań klepać jak
popierdolona, bo tylko robisz z siebie idiotkę:O

Gość teścik ciązowy

Gość teścik ciązowy
witajcie ja tez mam pytanie a propo tego tematu moje cykle trwaja tak srednio 30 dni, dziisaj czyli w 26 dc zrobilam test- wyszedł negatywny, czy wynik jest wiarygodny i nalezy si enim sugerować...?

Gość poczekaj przynajmniej
do dnia spodziewanej @, bo teraz nie możesz mieć 100% pewności czegoby "przemądra" karen nie pisała

Gość teścik ciązowy
ok dzieki za odpowiedz.... poczekam do konca tyg :) pozdrawiam serdecznie

Gość madzia23niemcy
jesli wyjdzie pozytywny a nie bierzesz tabletek ktore moga zaklucic wynik to jest on w 99,8% prawidlowy jesli natomiast wyjdzie ci negatywny moze on byc nieprawidlowy gdy ciaza jest wczesna to moze wyjsc negatywny wiec odczekac kilka dni i zrob klejny ja robilam po tygodniu wyszledl mi negatywny ale ta druga keseczka byla bardzo jasna oczekalam tydzien i byly dwie kreski

Gość poczekaj przynajmniej
nie ma sprawy;) pozdr

witam dziewczyny, mam pytanko. robilam dzis test, no i sama nie wiem, pierwsza linia ok, a ta druga widac pod swiatlem, ale jest jakby biala.. i nie wiem czy to znaczy ze ciaza czy to jakies wyzlobienie w plytce.. poradzcie.