Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na naszej klasie

nie rozumiem tyc hslubnych zdjęć i fotek ich dzieci na na szej klasie

Polecane posty

Gość na naszej klasie

ludzie sa p***

Gość a ja wiem a ja wiem
ZAZDORśCISZ PEWNIE :classic_cool: inne dziewczyny w twoim wieku juz dawno temu wyszly za maz, a ty przyrosnieta do fotela z 40 kilogramowa nadwaga pieklisz sie, ze sama zostaniesz stara panna i skonczysz jak Wioletta Willas :classic_cool:

Gość na naszej klasie
a toby sie zdziwiła jestem mężatką a dziecko w drodze:) uwazam to jako stan naturalny a nie zeby sie chwalic społeczenstwu

Gość roboooo
i co cie boli tepaku ze masz brzydkiego meza ze przegralas zycie czy co

Gość I miss you so muchuhc
no zobaczymy czy nie wrzucisz dzieciatka jak sie urodzi na nk ) bedziesz chciala sie pochwalic w koncu 9 miesiecy nosilas w sobie a potem wypchalas w cierpieniu i bolu.. z reszta kazdy bedzie pytal o malenstwo wiec co ? kazdemu z osobna zdjecie wyslesz ? pomysl to nie boli ;)

I miss you-dokladnie;) nie ma mozliwosci,zeby sie nie pochwalic dzieciaczkiem.mezem jak mezem bo nie zawsze jest fajny ale dziecko ukochane to cos innego

Gość na naszej klasie
jasne :/ bede wklejac fotke dzieciaczka by sie wszycy podniecali i zaspokoili ciekawość?! jeszcze nie jestem ekschibicjonistką jak połowa polski by wklejac zdjęcia z kazdego wyjazdu nawet Koziej Wólki

Gość dla ciebie wyjazd do koziej
wolki jest porównywalny z dzieckiem, ktore sama urodziłaś? gratulacje:O a raczej wspołczucia dla twojego dziecka z powodu takiej matki:O

Gość na naszej klasie
dziecko bedzie w domu i miało PRYWATNĄ galerię fotek DLA NAJBLIZSZYCH a nie połowy debilu z naszej klasy

Gość na naszej klasie
debilów

No ty nie jesteś a inni są.. jestesmy rozni.. ja nie widzę w tym problemu. Sam nie mam tam swojego profilu nawet ale nie wiem czemu miałoby mi by przeszkadzać że inni maja i publikuja tam swoje zdjęcia zwyczajnie mam to gdzieś. :o

Gość na naszej klasie
po prostu smieszy mnie to ze dla kogos wyjscie za mąż jest sukcesem zyciowym by potem wklejac fotki --ci by innynm szczeki opadły? jak na wsi

Gość daj spokój naprawdę tak cię
to obchodzi kto ma jakie zdjęcia?:O

Gość na naszej klasie
nie obcodzi mnie tylko ..śmieszy :D

jak widać niewiele ci potrzeba by cię rozśmieszyć:O

Gość na naszej klasie
no niewiele-np głupota ludzka :D

głupota??? a co jest głupiego w czyichś zdjęciach, a mądrego w twoich?:O

Gość zgadzam sie z autorką
jeszcze jakiś pedofil może sie dowalić dzieci ti dzieci po co ma je widzieć cała polska

Gość na naszej klasie
ja ma tylko jedno !!! ...ciekawe 9duzo osób mi pisało) a smieszy mnie to ze ludzie czują AŻ taka potrzebe dzielenia sie ze swego osobistego zycia innym niedługo beda wklejac fotki z pogrzebu własnej matki :/

Gość na naszej klasie
ja mam tylko jedno

Skoro dla kogoś zdobycie męża i posiadanie dzieci jest jakimś osiągnięciem, to niech się tym chwali. Ty nie chcesz wklejać zdjęć swojego męża i dziecka? Bardzo dobrze i tego nie rób, ale nie mów innym, jak mają żyć, bo to ich życie, ich sprawa i ich konto na NK.

i śmieszy cię to do tego stopnia by aż zakładać topik o tym na kafe? rozwodzić się na ten temat?:O i wyjaśnij mi: dlaczego twoje zdjęcie, które masz na nk jest twoim zdaniem "mądre"?

Gość na naszej klasie
nie napisałam mądre tylko ciekawe sporo osób mi pisało tyle no fakt nie moja sprawa kto co sobie wkleja dziwi mnie podejscie społeczenstwa taka wiwisekcja własnego zycia byle publiczność była

ale to chyba tylko tobie się wydaje, że inni ekscytują się zdjęciami z mężem czy dzieckiem, bo mnie takie zdjęcia na pewno nie ekscytują, nie wzbudzają żadnych emocji, a już na pewno nie do tego stopnia by zakładać o tym topik na kafe a skoro zdjęcia innych kojarzą ci się z głupotą, to chyba antonimem głupoty jest właśnie mądrość, a nie ciekawość:O

Gość pomysł na
Jak ma się śliczne dziecko, to czemu się nim nie pochwalić przed znajomymi. I to samo z przystojnym mężem. Jak się swoich wstydzisz, to nie wklejaj. A jak cię nie interesują rodziny innych, to nie szpieguj ich galerii - proste.

Gość na naszej klasie
ja sobie od razu wykupię całą pierwsza strone w lokalnej gazecie jak urodze dziecko i wkleje fote cha cha by bron boze nikomu nie umkneło jakie to mam sliczne dziecko ps a zreszta wiekszość tych fotek slubnych jest zenująca :/

no i co z tego, że dla ciebie jest żenująca?: a fakt, że zakładasz topik o tym na kafe wydaje ci się być szczytem mądrości?

Gość na naszej klasie
oczywiscie ze ten topik nie jest zbyt mądry ale po prostu myslałam zw tu uzyskam odpowiedź co ludźmi kieruje a usłyszalam to co zawze ze jestem zazdroana i takie tam :D

no ode mnie na pewno tego nie "usłyszałaś"

Gość na naszej klasie
*zazdrosna :D